facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Hadeland Glassverk

Hadeland Glassverk
"Hadeland Glassverk ligger på Jevnaker, i naturskjønne omgivelser ved den sydlige enden av Randsfjorden. Glassverket ble grunnlagt i 1762 og er Norges eldste industribedrift med kontinuerlig drift.Hos Hadeland Glassverk opplevelsessenter kan en oppleve glassblåsing i glasshytta, aktiviteter for barn, gode matopplevelser og mange butikker med stort utvalg av kortreist mat, interiør og mote."
Adresse: Glassverkvegen 9 , Jevnaker 3520, NO
Telefonnummer: 61 31 64 00
By: Jevnaker
Rute: Glassverkvegen 9
Postnummer: 3520



relaterte søk: hadeland glassverk åpningstider, hadeland glassverk kommende aktiviteter, hadeland glassverk produkter, hadeland glassverk nettbutikk, hadeland glassverk tidligere produkter, kokkestua hadeland glassverk, hadeland glassverk mummi, hadeland glassverk glass serier
Anmeldelser
Alltid like koselig å komme hit. Min datter testet ut glassblåsing, som gjorde at vi kom hjem med ett flott glass. Og vaffelhuset er jo tradisjon, her er det bare å vrake og velge mellom de lekreste oppskrifter. Og alle dyrene som er der. Her kan man holde kaniner, kose med lam og hesteridning er jo favoritten til barn. Og ikke minst kan man gjøre manga fine kupp med salg og varer de ellers selger.
Tok en søndagstur hit for å brenne noen timer. Utrolig fint område og masse folk. Stedet besto av et stort og frodig grønt område med flere bygg. Flere spisesteder og flere utsalgssteder. Kanskje ikke det billigste stedet, men vel verdt et besøk. Opplevelser for de handleglade så vel som de minste da de også har noen gårdsdyr og lekeapparater. Kanskje ikke det beste stedet for ungdom etc. Da det var lite for denne aldersgruppen. Gratis inngang, så kan fort brukes som en park med muligheter for kafe besøk.
Fantastisk flott sted, med muligheter for å se hvordan glass blir blåst, og prøve selv. Få kjøpe første og andrehånds sortering. Flere forskjellige spisesteder, mye for store og små å finne på.
Etter at vi så toalettene bestemte vi oss å ikke ha lunsj på glassverket. Håper kjøkkenet er renere. Vi var der oftere før men vi synes det er blitt skittent og lekeplassen blir stussligere for hver år. Skal du bare kjøpe litt glass er det OK men for å spise noe eller tilbringe dagen med familien skal vi heller finne på noe annet.
Tipp-topp. Barnevennlig og nok aktiviteter til å fylle dagen med for de yngste. Prisen for mat er familievennlige. Anbefaler glassblåsing som barn i alle aldre synes er spennende og underholdende. Husk i så fall booke i høysesong! Nå i august eller tidlig på sesongen er det naturlig nok roligere her. Anbefaler derfor stedet først og fremst utenfor den absolutte høysesongen for at det skal være mindre trengsel, kø og støy.
Alltid like koselig å være på Hadeland Glassverk....vår, sommer og vinter
Vi var der primært for å se Monet & Friends som var flott, men kunne ikke dra uten å kose oss på Vaffelhuset og shoppe litt i Høvding. Vi vurderte å spise middag der, men menyen så ut som et skrekkeksempel på veikro-mat, så vi valgte å la være.
Fint å være for både store og små, mange steder å ta en matbit. Mange kule butikker med alt mulig rart. Fint sted for de som har en ting for interiør
Informativt sted om glassverket med mange ulike salgssteder og kafeer, mye for barna
Hyggelig sted, litt stive priser. Gøy med glassblåsing, hesteridning og is med boblevaffel eller donut. Men for mange mennesker på samme sted, kunne vært påbud om munnbind der da det er få som tar hensyn og holder avstand. Burde passe på at det er avstand mellom bordene, var enkelte steder hvor det var alt for trangt mellom bordene.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Hadeland Glassverk.

Jevnaker glass & speil

åpningstider, plassering. Glassverkvegen 9 jevnaker hjemmeinnredning kart bykart, satellitt visning. Hadeland Glassverk adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Hadeland Glassverk. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Hadeland Glassverk med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler