facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Hadeland Glassverk Lights

Hadeland Glassverk Lights

Info

Håndlaget belysning fra Hadeland Glassverk

Historie

DESIGN MED KVALITET

Vi har en unik kompetanse på å skape kunstneriske opplevelser i folks hverdag og vår styrke er å arbeide med materialets egenskaper i fokus. Sammen med våre kunder finner vi spennende og innovative løsninger. Om det er innfelte elementer i glass, fasader i porselen eller en kombinasjon av vann, glass og lys, så løser vi det på en estetisk god og teknisk smart måte.

Arkitekter og interiørarkitekter ønsker å gi kundene sine skreddersydde løsninger. Sammen med oss har dere muligheten. Vi kan produsere utallige variasjoner av elementer i glass og porselen som kan brukes til for eksempel store lysekroner, veggdekor eller frittstående arbeider. Alt er mulig, fordi vi har erfarne designere og håndverkere som løser store og små utfordringer i samspill med våre fantastiske materialer.

Kompetansen i produksjonen lokalt på Hadeland og i Porsgrunn og samarbeidet mellom designteamet og produksjonen, gir en fleksibilitet ingen andre kan tilby.

Kunder kan få være en del av prosessen og være med på å ta viktige avgjørelser underveis. Det er unikt at vi kan invitere våre samarbeidspartnere inn for å se produksjonen. Vi bruker håndverkere med kompetanse og teknikker som skaper akkurat de resultatene vi ønsker. Prosjektene våre er skreddersøm.

Med oss på laget får du samarbeide med noen av landets dyktigste og mest erfarne håndverkere, kunstnere og designere. Teamet ledes av Maud Gjeruldsen Bugge, kunstnerisk leder og designsjef ved Hadeland Glassverk og Porsgrunds Porselænsfabrik.

Adresse: Glassverksveien 9, 3521 Jevnaker
By: Jevnaker
Rute: Glassverksveien 9
Postnummer: 3521


Nærliggende lignende selskaper
Troll Tuning Troll Tuning 565 meter Troll Tuning har 18år i bilbransjen. Iløpet av disse årene har vi bygget opp et stor...
Martinsen AutoSpa Martinsen AutoSpa 657 meter Bilpleie Vask Lakk korrigering Lakkforsegling Vedlikehold
Jevnaker Trapp og Tre Jevnaker Trapp og Tre 749 meter Vi lager det meste i tre, men hovedproduksjon er trapper og kjøkkeninnredninger. V...
Randsfjord Rørservice Randsfjord Rørservice 3 km Velkommen til Randsfjord Rørservice - din Varme & Bad Rørlegger på Jevnaker og Ringer...
Næsset Mek. Verksted AS Næsset Mek. Verksted AS 3 km Oversatt av Google Veldig god service, folk er rimelige, høflige og prøver alltid å v...
Anleggsgartner Torstein Solvang As Anleggsgartner Torstein Solvang As 7 km Salg av planter og steinprodukter.
Anmeldelser
Fantastisk beliggenhet ved Randsfjordens sørende, godt utvalg av kvalitetsvarer, trivelig plass
Kommer i julestemning ved å dra hit.Her er det mye fint for små og store.
Flere små kjøps boder/butikker med god og lun service, masse gode gaveløsninger Et sted du må oppleve.
Var bare utenfor og tok bilder. Skal tilbake å ha bedre tid. Det virket veldig stort, men koselig der. Trenger sikkert en hel dag til å se seg rundt.
Veldig bra, vi hadde barnebarn med oss, fikk ballonger. Spiste godt. Koselig og hyggelig medarbeider.
Minnerik attraksjon, mye å gjøre for barna og gode tilbud i outlet'ene. Absolutt verdt et besøk!
Herlig plass med mye lekkert i de fleste prisklasser. Bakeriet har såååå mye godt. Er alltid innom når vi er i nærheta
Fine bygninger, flere forskjellige ting å gjøre, ikke inngangspenger så det er lett å ta småturer innom. Da jeg var der var det en flott utstilling der. Det er flere forskjellige utstillinger der gjennom året.
Fint sted å dra med familien. Her er det mye forskjellig og ikke bare utsalg av glass. Glasshytta hvor du kan få blåse egne glass er også morsomt. De har ellers utstillinger og nå var det Leonardo Da Vinci og han ingeniørkunst som var utstilt. Det var også en liten Barnas bondegård hvor de fikk ri på hester.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler