facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Hadeland hudpleie

Hadeland hudpleie

Info

For bestilling av time ring 47855949 :-)

Avbestilling av time må skje minst 24 timer før, hvis ikke blir timen dessverre belastet i sin helhet.

Historie

Om produktene jeg fører:
Exuviance er avansert hudpleie fra doktorene som oppdaget og tok patent på alfahydroksysyreteknologien (AHA) – en av hudpleiebransjens største nyvinninger de siste tiårene.

Exuviance er et selskap med et medisinsk fundament. Selskapet ligger i Princeton, i New Jersey i USA, og har en ledende posisjon innen utvikling og markedsføring av ulike sammensetninger som inneholder AHA.

Stod bak den første AHA-peelingen
Exuviance ble banebrytende da selskapet utviklet den første standardiserte peelingbehandlingen med glykolsyre og effektive AHA-produkter. Selskapet ble etablert i 1988 av dr. Eugene van Scott, ledende dermatolog, og dr. Ruey Yu, farmakolog med dermatologi som spesialfelt. Dr. van Scott og dr. Yu regnes som oppfinnerne og grunnleggerne av AHA-teknologien. I øyeblikket har de mer enn 120 patenter på ulike sammensetninger og behandlinger, og de har søkt om enda flere. De er også internasjonalt respekterte autoriteter innen utvikling og dermatologisk bruk av AHA. Forskningsresultatene deres er flere ganger publisert i ledende medisinske tidsskrifter.

Dermatologisk utviklet hudpleiesystem
Exuviance tilbyr et komplett system av vitenskapelig utviklede, svært effektive hudpleieprodukter med alfa- og polyhydroksysyrer kombinert med det siste innen teknologi og innovasjon.

Hudpleiesystemet er spesielt utviklet for å dekke behovene til personer som ikke har så alvorlige problemer at de trenger behandling hos hudlege, men som likevel ønsker å utnytte fordelene ved et medisinsk utviklet hudpleiesystem. Produktene i Exuviances hudpleiesystem er laget for å stimulere hudens naturlige eksfolieringsprosess. Ved å fremskynde eksfolieringen og stimulere cellefornyelsen erstattes døde hudceller som tetter porene og gir huden et matt, tørt og flassende utseende, med nye celler som gir en klar og frisk utstråling. Resultatet blir en hud med et flottere, yngre og sunnere utseende.
Over 40 års forskning og klinisk erfaring ligger bak utviklingen av de avanserte hudpleieproduktene fra Exuviance. Også i dag er Exuviance helt i tet på forskningsfronten. Exuviance er spesielt stolt over sin kliniske historie og fremstående posisjon i den profesjonelle hudpleiebransjen. Engasjementet og visjonene til selskapets grunnleggere er selve drivkraften bak Exuviances eksistens og suksess.

Dr. van Scott og dr. Yu, grunnleggerne bak Exuviance og oppfinnerne av AHA-teknologien, ble i 2010 hedret med Discovery Award, den prestisjefylte utmerkelsen til Dermatology Foundation, for sin fremstående forskning innen dermatologi.

Alle produkter fra Exuviance er dermatologisk utviklet og testet. Produktene testes ikke på dyr. De fuktighetsgivende kremene og tonerne øker ikke risikoen for hverken hudormer eller akne. Øyekremene er uparfymerte og oftalmologisk testet. Produktene for sensitiv hud er allergivennlige.

Etikett

Behandlinger og pris:

Kosmetisk kirurgi:
Vi samarbeider med en sykepleier som setter botox og restylane mot linjer og rynker.


Ansiktsbehandlinger

Ansiktsbehandling med Exuviance:
Exuviance basic 45minutter 600 kr
Exuviance clasic 60 minutter 650 kr
Exuviance Deluxe 80 minutter 800 kr









Vipper og bryn

Permanent farge
Vipper 200 kr
Bryn 150 kr
Forming av bryn 150 kr
Forming og farging 290 kr
Vipper+bryn+farging 350 kr






Kroppspleie

Ryggmassasje 30 minutter 390 kr
Hot stone massasje 45 minutter 600 kr

Les mer på http://www.hadelandhudpleie.no/

Produkter

Jeg selger produkter for:
Rens
Toner
Dagkrem
Nattkrem
Øyne
Serum
Age Reverse
Antiaging
Ansiktsmasker
Spesialprodukter
Kropp
Makeup

Adresse: Geitryggvegen 37, 2770 Jaren
Telefonnummer: 47855949
moc.liamtoh@nesnotnaettemenna
By: Jaren
Rute: Geitryggvegen 37
Postnummer: 2770



relaterte søk: gran hudpleie, fotpleie brandbu, hudpleie brandbu, gran fotterapi og velvære, fotpleie gran, andrines velvære meny, vippe extensions hadeland, brandbu hud og fotpleie
Nærliggende lignende selskaper
Tinaemilie Negldesign Tinaemilie Negldesign 1 km Fagskoleutdannet neglteknikker, Tonelise akademiet 2010. Timebestilling her inne elle...
Frittstående hudpleiekonsulent Anita Raastad Mangerud Frittstående hudpleiekonsulent Anita Raastad... 2 km Leverandør av hudpleie og kosmetikk. Her kan jeg gi deg råd og tips om Mary Kay produ...
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler