facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Hadeland Jazzforum

Hadeland Jazzforum

Info

Jazzklubb og Hadelands beste konsertarrangør.

Historie

Jazzklubb med glimrende attester og høy kred. Månedlige konserter på Huset i Brandbu. Vanligvis fredag, vanligvis konsertstart kl. 21.

Hadeland Jazzforum ble etablert i 1982 og har markert seg som en av innlandets mest stabile jazzklubber. Vi er profesjonelle frivillige med høy kompetanse og har et godt rykte som konsertarrangør. Klubben fikk den nasjonale utmerkelsen ”Årets jazzklubb” i 2002. Konsertprogrammet byr på profesjonelle jazzmusikere fra innland og utland. Som vanlig søker klubben å sette sammen et program med variasjon og bredde innen sjangeren.

Konsertinformasjon:
Billettpriser: vanligvis 150,- medl. og 200,- ikke-medl.
Medlemskap i Hadeland Jazzforum: kr. 250,- /150,- per år
Billetter selges kun i døra.

Med unntak av utendørsarrangement på sommeren (Cafe Oscar II i Røykenvika) finner konsertene sted på Folkets Hus i Brandbu sentrum. Døra og billettsalget åpner kl 20:00 med konsertstart kl 21:00. Konserten vil normalt være ferdig rundt kl 23:00. Servering.

Hadeland Jazzforum støttes av Kulturkontoret for Gran og Lunner, Norsk Kulturråd, Østnorsk Jazzsenter og Norsk Jazzforum.

Adresse: Storlinna 25, 2760 Brandbu
By: Brandbu
Rute: Storlinna 25
Postnummer: 2760


Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Hadeland Jazzforum.

Brandbu konsertsted

åpningstider, plassering. Storlinna 25 kart bykart, satellitt visning. Hadeland Jazzforum adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Hadeland Jazzforum. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Hadeland Jazzforum med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Størenslunden Park Størenslunden Park 384 meter Størenslundens Park arbeider for å fremme bruk av den perlen Størenslunden er og gjør...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler