facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Hadelandgarasjen

Hadelandgarasjen

Info

Hadelandgarasjen, en mer tilpasset garasje for deg som ønsker kvalitet og valgfrihet. Med lokalt virke og lokale aktører er dette en ekte kortreist garasje

Historie

Vi leverer et bunnsolid kvalitetsprodukt, som du garantert kommer til å bli fornøyd med. Du kan også velge leveringsform ut i fra dine egne forutsetninger som håndverker. Ønsker du å sette opp garasjen selv, eller vil du ha litt hjelp – eller ønsker du rett og slett at vi skal sette opp hele garasjen, fiks ferdig?
Vi har ni standardgarasjer, der utvendig panel og belistning setter sitt særpreg og er i hovedsak det som skiller garasjene fra hverandre. I tillegg har vi tre tilleggsvalg. Snakk med oss om behov og ønsker, så skreddersyr vi det du blir mest fornøyd med.

Stort spekter av valgmuligheter gjør at du kan tilpasse garasjen etter dine ønsker og behov.
Bunnsolid produkt, som gjør garasjen til litt mer enn bare tak over bilen. Du kan når som helst velge å isolere garasjen.
Det er en «lokal garasje», bygd opp av lokale produkter, som gjør garasjen til et mer miljøvennlig produkt. Vi benytter i størst mulig grad lokale aktører.

Adresse: Garverivegen 8, 2740 Roa, Norway
Telefonnummer: +47 916 13 013
By: Roa
Rute: Garverivegen 8
Postnummer: 2740


Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler