facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Hadelandsmessa

Hadelandsmessa

Info

Hadelandsmessen har som mål å være en regional begivenhet der alle får oppleve det store mangfoldet som finnes på Hadeland.

Historie

Hadelandsmessa

Hadelandsmessa har som mål å være en regional begivenhet der alle får oppleve det store mangfold av næringsliv, kunstnere, håndverkere, ildsjeler og andre aktører som finnes på Hadeland. Messa er en livlig markedsplass der publikum kan gjøre en god handel og barna vil trives med spennede aktivteter. Messa arrangeres på Hadeland videregående skolen i Gran.
Entusiastiske elever, utstillere og messearrangører vil gjøre sitt ytterste for at alle besøkende får et spennende og opplevelsesrikt messebesøk.

Dato for Hadelandsmessa i 2015 er snart på plass.

Åpningstider er:

Lørdag kl. 10:00-18:00
Søndag kl. 10:00-17:00

Adresse: Skolelia 3, 2750 Gran, Oppland, Norway
Telefonnummer: 90889767
By: Gran
Rute: Skolelia 3
Postnummer: 2750


Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Hadelandsmessa.

Gran arrangement

åpningstider, plassering. Skolelia 3 kart bykart, satellitt visning. Hadelandsmessa adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Hadelandsmessa. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Hadelandsmessa med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Fluebindedagen Stonefly Expo Fluebindedagen Stonefly Expo 506 meter Bra utvalg og dyktige ansatte!
Jul på historiske Hadeland Jul på historiske Hadeland 3 km Kom i julestemning på historiske Hadeland! Førjulshelg 23.-24. november 2019 på Grana...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler