facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for HaganPizza&Kebab

Info

Vi har æren for å være sammen med dere i over 15 år. Vår viktigste mål er å ha glade kunder som nytter tjensten vi tilbyr. I disse årene har vi fått masse erfaring i å lage forskjellige type pizza og kebab.

Adresse: Hellinga 8A, 1481 Nittedal
Telefonnummer: +4767075000
By: Nittedal
Rute: Hellinga 8A
Postnummer: 1481


åpningstider

Mandag: 13:00 - 17:00
Tirsdag: 13:00 - 17:00
Onsdag: 13:00 - 22:00
Torsdag: 13:00 - 22:00
Fredag: 13:00 - 22:00
Lørdag: 13:00 - 22:00
Søndag: 13:00 - 22:00


relaterte søk: Hagan burger, Pizza Nittedal, Pizzabakeren Hagan, Hagan Café, Pizza Hagan Nittedal, Skjetten Pizza
Nærliggende lignende selskaper
Hagan Café og bar Hagan Café og bar 0 meter Veldig god indisk mat
Utestedet på Mo Utestedet på Mo 6 km Nittedals nye utested på Mosenteret åpner i oktober 2020. Følg med!
Smakfull Pizza, Burger & Kebab Smakfull Pizza, Burger & Kebab 7 km Velkommen til Smakfull. Her serverer vi dine favoritter. Vi åpner på Rotnes 1 august....
Puls Kafe & Kjøkken Puls Kafe & Kjøkken 11 km God pizza, bra bunn og akkurat passe med ost. Helt okej pris. Ca 20 - 30 minutters ve...
Anmeldelser
Fantastisk original kebab og smak. Anbefales på det sterkeste. Og i morgen feirer denne sjappa 16år. Så det sier vel alt.
Hyggelig betjening, men har smakt bedre kebab.
Jeg har bare spist pizzaen her ved et par anledninger nå, men kvaliteten overgår på langt nær alle forventninger. Bedre enn Pizzabakeren og de fleste andre. God, saftig pizza, raus med smakfull saus og ingredienser. Betjeningen er også kjempehyggelig. Dette er et sted jeg gleder meg til å komme til med hver anledning jeg er i nærheten bor langt unna. Anbefales på det sterkeste.
Det verste kebab jeg har spist, "kjøtt" eller hva det var, likne veldig på vått fôr til hunder. Selve sted var ikke fint og rent, ikke for å vare slem men ledelsen der har mye å gjøre. Eneste som jeg kan se positiv er at han som betjene der var hyggelig.
jeg er gladest i maten. smkaer kjempe buzzin.
En ekstra stor kebab her er like stor som en liten kebab på smakfull. Den er riktignok ganske god, selv om de stadig glemmer å ha på rømme.. Lokalet er knøttlite, men de ansatte er ganske hyggelige og blide, i motsetning til på smakfull.
God pizza, godt utvalg og god service. De har overlevd pandemi og kjeder som prøver å skvise dem ut.
Beste burgeren jeg har smakt!
Lite lokale, så fungerer best som take away. God kebab i pita, med mye salat. God hamburgertallerken. Jeg bestiller mat der når jeg ønsker fastfood
Shembe bra kebab veldig halal, fine prisen. pizza ganske fin top qualiti og grei pris. pommes fritz shembe buzzin men dessvarre mye dyrt ikke lommebok. jeg ha ikke råd. veldig hyggelig og som jobbe der:
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler