facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Hageland

Hageland
"På Bergemoen, ca. 3 km utenfor Grimstad sentrum, ligger Hageland Grimstad, et flott hagesenter med alt du trenger til hagen. Med en fartstid på over 15 år, sitter vi på mengder av erfaring og kunnskap om planter og hage. Vi har fine vår- og sommerblomster, busker, trær og hageutstyr, et stort utvalg av inneplanter, interiør- og gaveartikler, samt hagemøbler i vårt store sortiment. Vi har hageutstyr, frø, jord og bark og alt du trenger av potter og krukker til planting."
Adresse: Fjæreveien 12, 4885 Grimstad, Norway
Telefonnummer: 4737251810
By: Grimstad
Rute: Fjæreveien 12
Postnummer: 4885


åpningstider

Mandag: 09:00 - 17:00
Tirsdag: 09:00 - 17:00
Onsdag: 09:00 - 17:00
Torsdag: 09:00 - 17:00
Fredag: 09:00 - 17:00
Lørdag: 09:00 - 15:00


relaterte søk: hageland kampanjeavis, hageland levanger, hageland kundeavis, hageland lørenskog, hageland åpningstider, hageland kråkstad, hageland oslo, hageland kristiansand
Anmeldelser
Hyggelig butikk med hjelpsom betjening. Helt greit utvalg. Parkeringsplass rett foran døra.
Alltid gode tilbud til faste kunder
Veldig bra utvalg av det meste innenfor blomster og planter og tilbehør, litt stive priser på noe av tilbehøret potter og pidestal kunne gjerne vært mer utvalg av inne planter også men flott stab og butikk, skulle bare ha plantenæring, men klarte ikke la disse herlighetene stå
Finner som regel det jeg vil ha. Har ikke løpt ned dørene der men der er alltid en blid betjening som hjelper det når du trenger det.
Utrolig lite behjelpelig og hyggelige opplevd dette flere ganger her, noe som er trist når en ønsker å støtte bedriftene i nærområde. Rotete og vanskelig å finne ting i plante og blomster avdelinger men gode utstillinger når det kommer til møbler. Men ville nok heller kjørt litt ekstra å dratt til hageland på dømmesmoen eller på Fevik vesentlig mye bedre der.
Bra service og bra utvalg
Veldig hyggelig service!
En kjempefin butikk og superhyggelig betjening. De har veldig god kvalitet på planter og blomster. Spesiellt rosene. De er billige, og står i flere uker dersom en passer på å sette de kaldt på natta og fylle på friskt vann når det trengs. Kjører gjerne ei ekstra mil for å kjøpe blomster der. Stor god parkeringsplass er det også.
Typisk norsk faghandel. De er stort sett ukjent med det er ikke har på lager.
Så koselig her
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Hageland.

Grimstad hagesenter

åpningstider, plassering. Fjæreveien 12 kart bykart, satellitt visning. Hageland adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Hageland. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Hageland med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Steinlis Hagesenter Steinlis Hagesenter 546 meter Godt utvalg. Andre planter enn de som en finner i de større kjedene.
Hageland Hageland 1 km Finner som regel det jeg vil ha. Har ikke løpt ned dørene der men der er alltid en bl...
Hageland Hageland 5 km Finner som regel det jeg vil ha. Har ikke løpt ned dørene der men der er alltid en bl...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler