facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Hageland

Hageland

Info

Her finner tilbud og utvalg av produkter i vårt fullsortiments hagesenter. Ledende på hagemøbler og planter i Bergen.

Adresse: Åsamyrane 90, 5116 Ulset, Hordaland, Norway
Telefonnummer: 4755395600
on.dnalegah@enasa
By: Ulset
Rute: Åsamyrane 90
Postnummer: 5116


åpningstider

Mandag: 09:00 - 20:00
Tirsdag: 09:00 - 20:00
Onsdag: 09:00 - 20:00
Torsdag: 09:00 - 20:00
Fredag: 09:00 - 20:00
Lørdag: 10:00 - 16:00
Søndag: 12:00 - 16:00


relaterte søk: hageland kampanjeavis, hageland kråkstad, hageland kundeavis, hageland kristiansand, hageland åpningstider, hageland porsgrunn, hageland oslo, hageland nordstrand
Anmeldelser
Alltid hyggelig, imøtekommende og hjelpsom betjening. Stort vareutvalg og et fantastisk «julehus» akkurat nå! Verdt å besøke!
En butikk hvor du kan finne det vakreste julepynt er ”Hageland”!!!!
Kjempefint. Særlig med juleby-pynt
Meget godt utvalg til jul!
Stort utvalg, flotte produkter og super service.
Hyggelige og dyktige ansatte og godt utvalg i butikken. Særlig godt utvalg i uteplanter, i forhold til andre hagesentre jeg har vært på i det siste var det enormt mye bedre. Fikk en plante jeg har vært innom tre andre hagesenter på jakt etter uten hell, og det til en veldig god pris. Meget fornøyd!
Her har jeg opplevd en fantastisk service. Her legges det stor vekt på at kunder som meg kan få den hjelpen de trenger. Selv om det er enkelte ting som de ikke fører, gjør de gjerne en ekstra innsats for å skaffe det.
Grei butikk har mye til drivhus og hage flinke folk som jobber der kan mye om det de selger .Det er bare å spørre etter hjelp fin og lys butikk .kan bli medlem av klubben derres da får du tilbud på sms men ikke får ofte.pleier og handle planter til drivhus her.
Dyktige og hjelpsomme ansatte, alt du trenger juleforberedelser. Her er det også opplevelse for både store og små. Meget flott laget og med elektrisk tog som kjører i julebyen. Anbefales
Tar ikke imot kontanter. Har ikke hansker og antibac til ansatte. Kasse området er så trangt at det blir unødvendig nærkontakt med andre kunder. Det samme gjelder andre steder i butikken.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Hageland.

Ulset hagesenter

åpningstider, plassering. Åsamyrane 90 kart bykart, satellitt visning. Hageland adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Hageland. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Hageland med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler