facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Hageland

Hageland

Info

Vi er eit komplett hagesenter i Hagelandkjeda med fokus på fag, kvalitet og service. Våre fagfolk er alltid klar til å hjelpe deg!

Adresse: Furene 22, 6100 Volda
Telefonnummer: 70077227
By: Volda
Rute: Furene 22
Postnummer: 6100


åpningstider

Mandag: 09:00 - 17:00
Tirsdag: 09:00 - 17:00
Onsdag: 09:00 - 17:00
Torsdag: 09:00 - 19:00
Fredag: 09:00 - 17:00
Lørdag: 09:00 - 16:00


relaterte søk: hageland kampanjeavis, hageland lørenskog, hageland kundeavis, hageland kristiansand, hageland åpningstider, hageland porsgrunn, hageland oslo, hageland nordstrand
Anmeldelser
Vi kjøpte 32 planter i begynnelsen av oktober. Før vi kjøpte dem spurte vi betjeningen om det gikk fint så seint på året og om dem ville klare seg. Vi fikk beskjed om at det ville gå heilt fint. Og plantetiden for denne planten er blant annet til oktober. 18-19 av 32 planter døde innen kort tid. Vi tok kontakt med butikken og fikk beskjed om at vi måtte vente å se til våren hvordan det gikk. Vi tok på nytt kontakt for å høre om dem var villig til å gi oss kompensasjon men blei blankt avvist om at reklamasjon ikke lenger gjaldt. Andre hageland butikker syns dette er rart og at hageland tilseth burde gitt oss nye planter ettersom dem sa det ville gå fint å plante dem så seint.
Anbefales på det sterkeste. Inne i butikken er så utrolig mye fint. Kjekke ansatte og ute bugner det av flotte planter. En ordentlig "Gottebutikk* for blomster og hage elskera.
Godt produktutvalg, med veldig god service også. Litt stive priser, men er verdt det.
Bra hagesenter. Flinke folk med peiling som jobbar der og det er lett å få kontakt og gode råd. Dei har stort og godt utval, mykje betre enn på Plantasjen.
Fin blomster butikk mellom Ørsta og Volda. Ute planter også har dei. Blomster jord.
Flott hagesenter med kunnskapsrike medarbeidere. Anbefales!
Ok . og handle der.Gode planter og hyggeleg folk som jobber der!
Stort utvalg hyggelig og hjelpsomme betjening
Ypperlig service, kvalitet og veldig god kunnskap om plantene
Veldig flott butikk, og dyktige fagfolk.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler