facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Hageland

Hageland

Info

Et hagesenter som ønsker å gi kunden inspirasjon og hageglede. Det skal være "gøy i hagen". Vårt hagesenter setter kvalitet i fokus.

Adresse: Longhammarvegen 26B, 5536 Haugesund, Norway
Telefonnummer: +4791530915
on.ttenguah@dnalegah
By: Haugesund
Rute: Longhammarvegen 26B
Postnummer: 5536


åpningstider

Mandag: 09:00 - 20:00
Tirsdag: 09:00 - 20:00
Onsdag: 09:00 - 20:00
Torsdag: 09:00 - 20:00
Fredag: 09:00 - 20:00
Lørdag: 09:00 - 18:00
Søndag: 12:00 - 18:00


relaterte søk: hageland kampanjeavis, hageland levanger, hageland kundeavis, hageland lørenskog, hageland åpningstider, hageland lillestrøm, hageland oslo, hageland skarnes
Anmeldelser
Anbefaler å turen innom her først de ofte gode tilbud og råd til planting og hagestell. Vært for ofte at turen på plantasjen og etterpå hageland for se på prisene men merker ofte at hageland har gode priser og tilbud når det gjelder
Kjekkeste hagesenteret i Haugesund. Sjekker ut ting for meg, som jeg lurer på. Alltid smilende personalet og blomstene er nydelige både der og når de kommer hjem i min hage.
Alltid god service med råd om planter og mold. Beste sted å kjøpe gass i området.
Fantastisk service, alltid godt utvalg, ryddig og oversiktlig.
Senteret viser seg å være et av de bedre i byen selv om snitt prisen er noe høyere enn hos andre. En kan allikevel finne veldig gode tilbud her og utvalget er stort. Meget god kvalitet på det meste av varer trekker opp.
Virkelig inspirerende blomsterforetning! De har bredt utvalg i både ute og inneplanter, i alle vakre farger og fasonger. Prisen er overkommelig i de fleste tilfeller, men det meste er også verd å betale for. Hyggelige ansatte. De tilbyr stort sett hjelp når du selv spør etter det selv, men jeg liker å kikke for meg selv uforstyrret først, så det gjør ikke meg noe.
Veldig godt utvalg i blomster og tilbehør.hyggelig betjening
Alltid kjekt å besøke Ola og senteret. Idag ble det gass fylling og kun et par stauder
Fin butikk. Det er for mye halvdøde plantet på torget utenfor. Det meste er svært overpriset. Ps! Vi sparte 5000 kr for samme pryd treet hos en annen leverandør. Og når det er i prisklasse under 10k vil jeg påstå at det er uforståelig.
Godt utvalg,lett å få hjelp av kunnskaps rike ansatte. Tipp topp hagesenter gjennom året og gode tilbud heile tida. Ingen problem å komme der uten en stor handle plan..
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Hageland.

Haugesund hagesenter

åpningstider, plassering. Longhammarvegen 26B kart bykart, satellitt visning. Hageland adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Hageland. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Hageland med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Spanne Plantesalg Spanne Plantesalg 1 km Både Spanne plantesalg og Solheim gartneri som nå har flyttet hit, har utrolig godt u...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler