facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Hagemøbler24

Hagemøbler24

Info

Nettbutikk med stort utvalg av Hagemøbler i alle prisklasser. Showroom i Kongsberg. Åpent etter avtale!

Historie

Vi fører møbler i alle prisklasser. Hos oss finner du kjente merkevarer som Sundays, Cane-Line og Fermob.



"Hagemøbler24 er en frittstående nettbutikk med tilhørene showroom på Kongsberg.Her selger vi hagemøbler over nett eller direkte fra lager og showrom, og vårt mål er alltid å tilby varer til konkurransedyktig pris og kvalitet.Mesteparten av hagemøbler kjøpes i containere direkte fra produsent, og vi unngår derfor fordyrende mellomledd.Ønsker dere se og prøve noen av våre produkter kan dette gjøres i vår utstilling Ødegaardv. 5 , 3610 Kongsberg.For åpningstider, se vår hjemmeside."
Adresse: Ødegaardveien 5, 3610 Kongsberg, Norway
Telefonnummer: 90523474
on.42relbomegah@ofni
By: Kongsberg
Rute: Ødegaardveien 5
Postnummer: 3610



relaterte søk: hagemøbler kongsberg, fermob benk, utemøbler, utebenk stål, betongmøbler, hagemøbler 24 erfaring, billige hagemøbler, salina hjørnesofa
Anmeldelser
Ingen i showrommet, til tross for at de skulle hatt åpent. Ute stod det masse møbler, men halvparten var ødelagt. Oppsvulmet treverk, revnet og sprukken kunstrotting, falmede farger og blemmer i metallbordene. Var nok til å skremme oss bort.
Har handlet møbler her i flere år, både spisegruppe og sofagruppe, ALLTID god service og utmerket kvalitet på møblene. Anbefales på det varmeste!!
Dårlig kvalitet og dårlig kundeservice. Utemøbler holdt bare 2-3 år.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Hagemøbler24.

Kongsberg møbelbutikk

åpningstider, plassering. Ødegaardveien 5 kongsberg hjem kart bykart, satellitt visning. Hagemøbler24 adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Hagemøbler24. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Hagemøbler24 med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler