facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Hagen i Holtaunet

Hagen i Holtaunet

Info

Dette er en hageside om liv og røre i Holtaunet, Steinkjer. Vi følger kos, kaos, arbeid, planter og alt annet som skjer i hagen. Alle bilder er fra hagen.

Historie

Hagen i Holtaune er en privat hage i Nord-Trøndelag. Tomten er på 2,8 mål og det sto en falleferdig gård her når vi overtok den i 1992.I 2016 kjøpte vi til ca.2 mål til, som skal bli en utvidelse hagen. Hagen er en rustikk samler hage på stein grunn. Vi har ca. 1350 sorte stauder og ca 400 sorter busker/trær. Det er også en hage pynt vi har laget, og mange ideer vi har prøvd. Kanskje noen kan bli inspirert. Om dere har lyst til og se hagen, ta kontakt på forhand. Vi har også kontant salg av stauder fra overskudd av sådd og deling til kr 30,- Det er bare og kontakte oss.

Etikett

Hagen i Holtaunet

Produkter

Privat visningshage med rikt utvalg av Stauder, Tær, Busker, Hagevandring.
Har du lyst til å ta en tur hit kan du kontakte oss og avtale tidspunkt. tlf 93414358 Vi har jobb utenfor hagen, så besøk er enklest i søndager og tirsdag ettermiddag. Men vi prøver å skifte vakter.

Adresse: Kringla veien 382, 7711 Steinkjer
Telefonnummer: 93414358
By: Steinkjer
Rute: Kringla veien 382
Postnummer: 7711



relaterte søk: Åpen hage, Besøkshager i Norge, Besøkshager i Østfold, Hageselskapet no
Anmeldelser
En flott opplevelse å gå rundt i den vakre hagen. Dette var en skikkelig fin avkobling. Her var det mange stauder, busker og trær. Flotte stier og avdelinger i hagen. Trivelig vertsskap. Man kunne også kjøpe med seg stauder. Takk!
En spesielt trivelig hage med mange artige detaljer. Veldig fint ordna med masse fine blomster. Og spesielt trivelig vertskap!
Flott hage og trivelig vertskap
Fantastisk hage og folk
Like fantastisk som alltid
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Hagen i Holtaunet med offentlig transport


Geitvollen 350 meter
7342

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Hagen i Holtaunet.

Steinkjer terrasse/hage

åpningstider, plassering. Kringla veien 382 steinkjer hjem kart bykart, satellitt visning. Hagen i Holtaunet adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Hagen i Holtaunet. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Hagen i Holtaunet med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Rannem Midtre Gård Rannem Midtre Gård 3 km Salg av laksefiske i Figgja.
Kongens gate 18 Kongens gate 18 6 km Utleie av leiligheter og hybler
Holum Holum 7 km Heim
Fossemvatnet Fossemvatnet 13 km Bra fiskevann
Helset Nedre Helset Nedre 19 km Gård med kårbolig
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler