facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Hagen

Adresse: Strandgata 28 , Florø 6900, NO
Telefonnummer: 57 74 42 33
By: Florø
Rute: Strandgata 28
Postnummer: 6900


Nærliggende lignende selskaper
Lille Marked Lille Marked 171 meter Det godt mat!
Anmeldelser
Synd det ikke går an å gi null stjerner her. Elendig kundeservice fra begynnelse til slutt, samt prisene som står på varene i senteret blir på magisk vis høyere i kassen. Heldigvis har dette dyre og unødvendige senteret endelig fått konkurranse i byn.
Hageland Blomster gir meg alltid en fantastisk flott service og hjelp. Da jeg ikke bor i Florø men kun ringer så må hun stakkars Kirsti hjelpe en vrien og vanskelig kunde på tlf. Men hun som får blomster er også strålende fornøyd med de og med dere. Så igjen tusen tusen hjertelig takk for absolutt all hjelp som du har gitt meg Kirsti Du vil snart få en tlf fra meg igjen.
Godt utvalg, veldig god service. Flott dandert varer og mykje god inspirasjon!
Typen skulle kjøpe blomster til bursdagen min: han betalte, så knekker damen i kassen blomstrene fordi de "ikkje er fine nokk" og kaster dem i søpla?? Som om ho kjenner meg og vet hvilke blomster eg liker… SÅ NEKTER HUN Å GI TILBAKE PENGENE, så han må krangle seg fram til å få tilbake pengen… Men i kontanter?? Kjører no til rema for bedre service og ost.
Et fantastisk stort utvalg i alt!
Du får alltid god service der. Dei har ett fantastisk utvalg og utstilling til Jultidene.
Svært fornøyd med de ansattes kunnskapsnivå! Og servicenivået er upåklagelig. Prisene derimot er jo alltid høye. Men men, kunnskap teller mest!
Fantastisk service! Prisane er høgare enn ein gjennomsnittlig billigkjede, men få matcher kompetanse og servicen.
Kjempebra utvalg. God service og høgt kompetansenivå. Her får du inspirasjon av å gå i butikken og uteanlegget.
Skal du ha blomster, hagemøbler, juletre, julepynt, eller andre hagegreier er dette plassen kjempe hyggelig folk og kjempe bra service
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler