facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Hagen VVS As

Info

- http://hagenvvs.vvseksperten.no/

Historie

Rørlegger i Oslo og rørlegger i Akershus

Hagen VVS AS ble etablert 1. juni 2004. Frem til i dag har firmaet hatt en jevn økning av arbeidsmengde og ansatte. Vi er pr. idag 8 ansatte. Vi tror det er et tegn på at vi har utført vårt håndverk til kundenes tilfredsstillelse. Vi gir deg trygghet både når det gjelder kostnadsstyring, kvalitet på utstyr og utført arbeid.

Rørlegger med lokalkunnskap i ditt nærområde. Å velge rørlegger handler om å velge trygghet, kunnskap og ansvar. Vi i Hagen VVS har mange kontakter innen bransjen i Oslo og Akershus, noe som gjør at vi kan tilby kvalitet i alle ledd. Å velge oss som totalentreprenør sikrer at alle deler av prosjektet som skal gjennomføres blir tatt hånd om av dyktige fagfolk. Derfor gjør du godt i å velge Hagen VVS om du trenger rørlegger i Oslo eller rørlegger i Akershus.

Medlem av rørleggerkjeden VVS Eksperten AS - se www.vvseksperten.no

Adresse:
Telefonnummer: 994 32 326
By: Oslo


åpningstider

Mandag: 07:00 - 15:30
Tirsdag: 07:00 - 15:30
Onsdag: 07:00 - 15:30
Torsdag: 07:00 - 15:30
Fredag: 07:00 - 13:00


relaterte søk: VVS Oslo, Rørlegger Oslo
Anmeldelser
Vi hadde en relativt liten jobb som skulle gjennomføres bytte radiatorer, servant og dusjsett, men Hagen VVS var løsningsorienterte, punktlige og arbeidet veldig effektivt. Etter mange turbulente erfaringer fra Mitt Anbud var dette velkomment - og alt til en konkurransedyktig pris. Absolutt å anbefale!
Renoverte bad og vaskerom mai 2018. Fikk tilbud fra flere. Hagen VVS leverte et oversiktlig og ryddig tilbud. Fikk god veiledning i planleggingsfasen. Resultatet ble et nydelig bad og et flott vaskerom. Flott arbeid fra både rørlegger, murer, snekker og elektriker. Jeg bodde i huset under renoveringen og de var alle ryddige, behagelige og hyggelige. Ferdigstilt i god tid før avtalt dato. Jeg er svært fornøyd og anbefaler Hagen VVS på det varmeste.
Dette firmaet parkerer bilene sine i offentlige grøntareal på Høybråten. Hele området langs bjørnheimveien har gått fra å være grønt gress til gjørmete parkeringsplass for en bedrift som vil spare penger på parkering,
Rask og kjapp service! Flinke folk og hyggelige priser! Anbefaler Hagen VVS på det sterkeste!
Gode rørleggere, dyktige, fagfolk du kan stole på.
Dyktige folk, leverer til avtalt tid og pris.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Hagen VVS As.

Oslo vvs-firma

åpningstider, plassering. Hagen VVS As adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Hagen VVS As. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Hagen VVS As med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler