facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Haircules Herrefrisør

Haircules Herrefrisør

Info

Spesialisert innen herrefrisyre

Adresse: Kirkeveien 85, 1344 Oslo, Norway
Telefonnummer: 46501878
By: Oslo
Rute: Kirkeveien 85
Postnummer: 1344


åpningstider

Mandag: 09:00 - 17:00
Tirsdag: 09:00 - 17:00
Onsdag: 09:00 - 17:00
Torsdag: 09:00 - 19:00
Fredag: 09:00 - 17:00
Lørdag: 10:00 - 15:00


relaterte søk: Frisør Bekkestua pris, Frisører Bærum
Anmeldelser
Veldig effektiv og fin hårsalong. Frisøren var veldig profesjonell og gjorde det utmerket. Dette er den aller beste salongen jeg har vært på i en god studTjenestene: Fade-klipp
Like fornøyd hver gang. Både for min egen del og for 2-åringen. Effektivt og godt resultat til en fornuftig pris. Hyggelige frisører. Trenger du en klipp kan jeg anbefale å gjøre det her.
Veldig fornøyd, dyktig frisør.
Tydelig at frisøren visste hva han drev med og hadde mye erfaring. Veldig stilig og avslappende salong. Her er man i trygge hender, jeg kommer tilbake:
God service. Kvalitetsklipp uten å bli flådd uten jålete kjemas.
Rent, ryddig og ordentlig. Yasin er dyktig, tar seg god tid og lytter til dine ønsker. Her kan du være trygg på at du får en god klipp hver gang, til fair pris.Tjenesten: Klipp med saks
Hyggelig frisør, renslighet er på topp, og leverer alltid som forventet. Per G
Kunne ikke verdt mer fornøyd! Utrolig god service og veldig erfaren frisørStor fornøyd med klippet og kan anbefale stedet til dere som vil klippe dere.
De er hyggelige og dyktige til en fornuftig pris! Ikke kan, men skal anbefales til andre! Håper de kommer i gjennom denne pandemien uten å stenge denne flotte bedriften!
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Haircules Herrefrisør.

Oslo frisørsalong

åpningstider, plassering. Kirkeveien 85 oslo barbersalong kart bykart, satellitt visning. Haircules Herrefrisør adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Haircules Herrefrisør. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Haircules Herrefrisør med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler