facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Halden Combat Academy

Halden Combat Academy

Info

This is the official facebook
profile of the Pedro Sauer Jiu-Jitsu academy in Norway.

Historie

Vi tilbyr brasiliansk jiu jitsu slik som den kjente Gracie-familien utøver det. Gracie Jiu-Jitsu® er en form for Brasiliansk Jiu-Jitsu (BJJ).
Gracie-teknikken er utviklet av den respekterte Gracie-familien. Gracie Jiu-Jitsu®- pedagogikken fokuserer helt og holdent på selvforsvar, men mange utøvere deltar også i BJJ-konkurranser.
Helio Gracie endret sporten betydelig da han tilpasset den til sine egne fysiske svakheter. Han måtte stole på teknikk og balanse i stedet for styrke og smidighet. Slik ble Gracie Jiu-Jitsu skapt.

Skolen ledes av Professor Pedro Sauer som har 8.grads svart belte fra Helio Gracie. Professor Sauer har trent i over 40 år ved siden av menn som Rickson, Royce Royler, Rorion og flere. I 2006 ble han kåret til verdens beste trener, i den største meningsmålingen som er blitt gjennomført på verdensbasis (ADCC).
Skolen følger Gracie Jiu-Jitsus opplæringsplan som var designet av selveste Helio Gracie. Opplæringsplanen består av selvforsvar og bryting, med vekt på selvforsvar som nevnt ovenfor. Fokuset på selvforsvar øker etter hvert som folk «kommer lenger».


Vi her i Halden har dessuten et nært samarbeid med gracie jiu-jitsu skolinn i Reykjavik, Island og de vil komme å besøke oss og holde treningsseminarer her hos oss.

Vi tilbyr oss boksing da Halden Bokseklubb har slått seg sammen med oss. Amatørboksing skifter navn til AIBA Olympic Boxing – dvs. ordet «amatør» skal ikke lenger brukes. Det internasjonale bokseforbundet AIBA har nå 3 kategorier innenfor boksing: AIBA Olympic Boxing – AOB (tidligere amatør), World Series Boxing – WSB (semi-proff serie), og AIBA Pro Boxing – APB (Proff). Norges Bokseforbund er underlagt AIBA (det internasjonale bokseforbundet), og følger til enhver tid AIBAs gjeldende regler. Det er dog laget noen særregler for boksing i Norge. I Norge konkurreres det i 2 kategorier: Ordinærboksing og Diplomboksing.En boksekamp ledes av 1 ringdommer som skal ivareta boksernes sikkerhet, og at regler etterfølges. 3 eller 5 poengdommere sitter ringside og dømmer poeng. I ordinærboksing dømmer man poeng på korrekte treff. I diplomboksing dømmer man teknikk etter kategoriene balanse/bevegelse, parader/unnvikelser og støt. MERK: I diplomboksing er det ikke tillatt å bokse hardt (harde slag).

Vi har også nå nettopp startet med å tilby MMA.MMA er en kampsport med eldgamle røtter, og en lang, krunglete og spennende historie. Dens forløper kan spores tilbake til antikken. Mange århundrer frem har den gamle kjempen atter reist seg. Dens mest populære avkom går under navnet Mixed Martial Arts. Det anvendes flere forskjellige teknikker. Dette er forskjeller og restriksjoner i forhold til nivå. Teknikker som kan anvendes er slag, spark, knær og albuer stående. Forskjellige kast og nedtakninger, så vel som kvelninger og leddlåser på bakken.Navnet MMA kommer dermed fra sportens forskjellige bruk av teknikker som også finnes i andre kampsporter. Per i dag er det allikevel trygt å hevde at sporten har omformet og modifisert de aller fleste teknikkene og gjort de til sine egne, så vel som å ha utviklet en hel del særegne teknikker.

Trener i jiu jitsu: Daniel Tryggvason, blått belte.
Treneri jiu jitsu: Fannar Tryggvason, blått belte.
Trener i boksing: Jon Richard
Trener i MMA: Daniel Tryggvason
Trener i MMA: Markus Dahl





Adresse: Sykehusgata, 1776 Halden
Telefonnummer: 004746814407
By: Halden
Rute: Sykehusgata
Postnummer: 1776


åpningstider

Mandag: 18:00 - 21:00
Tirsdag: 18:00 - 21:00
Onsdag: 18:00 - 21:00
Torsdag: 18:00 - 21:00


relaterte søk: mma halden, trening halden, halden boxing
Anmeldelser
Her tilbys mer enn kampsport og selvforsvar,en katalysator for mestring,selvtillit,trygghet,i et hyggelig sosialt miljø. Som eneste klubb i byen innehar ubeseirede karriere utøvere i sporten mixed martial arts. Grace jiu jitsu selvforsvar, Brasiliansk Jiu jitsu konkurranse og boxing utøvere. Barneklasser i selvforsvar. Kom og opplev trening som gir livskvalitet og en haug selvtillit
Gode treningslokaler med topp motiverte og dyktige trenere. Halden Bokseklubb trener i samme lokale. Ligger i det gamle Spenstlokalet. Samme bygg som Danseloftet.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Halden Combat Academy med offentlig transport


Fyrstikken 240 meter
306
33
35
355
631
Elvegata 380 meter
302
303
304
352
357
Stranda 450 meter
300
301
302
303
304
305
306
32
33
34
35
350
354
630
631
632
633
634
Salen 460 meter
300
301
302
303
304
305
306
32
33
34
35
350
354
355
630
631
632
633
634

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Halden Combat Academy.

Halden ıdrettsklubb

åpningstider, plassering. Sykehusgata halden ıdrettslag kart bykart, satellitt visning. Halden Combat Academy adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Halden Combat Academy. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Halden Combat Academy med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler