facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Halden Kunstforening

Halden Kunstforening

Info

Halden Kunstforening er åpen for alle. Et variert tilbud av utstillinger speiler aktuelle strømninger innen norsk samtidskunst.

Historie

Halden Kunstforening ble stiftet 6. november 1947. Det har også vært en tidligere kunstforening i Halden, Fredrikshalds Kunstforening, som ble stiftet allerede i 1872. Denne foreningen gikk inn omkring 1918. Andreas Solberg var en av drivkreftene da Halden Kunstforening ble stifet, og var formann i foreningen. Han har også tegnet logoen til kunstforeningen.

I følge vedtektene er ”Foreningens formål å fremme interesse for kunst og kunsthåndverk i Halden ved utstillinger, foredrag, utlodninger, ekskursjoner m.v. og å arbeide for å opprettet fast galleri i Halden.”

Adresse: Store Brannberget 6 C, 1769 Halden
By: Halden
Rute: Store Brannberget 6 C
Postnummer: 1769



relaterte søk: Søke utstillingsplass
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Halden Kunstforening.

Halden kunst

åpningstider, plassering. Store Brannberget 6 C halden kunst og underholdning kart bykart, satellitt visning. Halden Kunstforening adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Halden Kunstforening. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Halden Kunstforening med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler