facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Halden Taxi

Halden Taxi

Info

Halden Taxi AS tilbyr bekvemme, trygge og tidseffektive taxireiser med omtanke, i profilerte personbiler og minibusser til Haldenserne og deres gjester.

Historie

Forretningsidé:

Halden Taxi AS skal, gjennom fornøyde kunder og medarbeidere, tilby bransjens beste lønnsomhet for tilsluttede drosjeeiere.

Visjon:

Halden Taxi AS skal være ett sterkt positivt innslag i Østfolds peneste by og som en selvfølgelig del av byens infrastruktur medvirke til byens utvikling.

Halden Taxi AS skal virke for et trygt samfunn og ha en høy anseelse hos kunder, samarbeidspartnere, medarbeidere og i allmennheten.

Halden Taxi AS skal velge løsninger som i minst mulig grad forurenser det ytre miljø.


Målsetning:

Halden Taxi AS skal, gjennom fornøyde kunder og medarbeidere, tilby bransjens beste lønnsomhet for tilsluttede drosjeeiere.


Facebook:

Halden Taxi as kan slette urelevante innlegg på vår Facebook side uten varsel, Også reklame som ikke er avtalt vil bli slettet.
Har du spørsmål kan du sende oss en mail på [email protected]

Vi prøver også og besvare innlegg så fort vi kan, og da helst i vår kontortid.

Adresse: Isebakkeveien 44, 1788 Halden
Telefonnummer: 69213200
on.ixatnedlah@ixat
By: Halden
Rute: Isebakkeveien 44
Postnummer: 1788



relaterte søk: halden taxi priser, halden taxi ansatte, halden taxi tlf, sarpsborg taxi, halden taxi app, halden taxi liseberg 2017, halden taxi jobb, maxitaxi halden
Anmeldelser
Bestiller en taxi på 24/12 kl 23.45. Han ringer og jeg misser samtalen med et halvt minutt og ringer tilbake. Da har taxien kjørt noe jeg ser og ber han snu for jeg kan løpe ned til han. Han nekter og ber meg ringe sentralen igjen, som medfører at jeg må vente på en annen taxi???? Og det tar 30 min lenger, hva i alle dager ??? Bilen det er snakk om er b9060.
De på tlf er sure og frekke alt for ofte. Lite koselig sted og ringe til.
Kom raskt, hyggelig sjåfør.
God service, selv i dårlig vær!
Anbefaler halden taxi : rene og pene biler ,veldig god kundeservice og hyggelige sjåfører. Sender en hilsen til Henriette for god service og godt humør. ; skal du noen plass så be om Henriette som sjåfør. Hilsen Thomas ; ps. Gikk meg vill i halden. Halden taxi hjalp meg hjem. Tusen tusen takk bartender på obrians pub. Og hun snille taxisjåforen som var veldig hjelpsom med å finne ut hvor eg skulle. I love halden ; sinnsykt greie folk : hilser til Per Morten og damen hans. Takk for en fin båttur :
Til tross for hyggelige og serviceinnstilte både bak rattet og på telefonen, må jeg dessverre gi én stjerne av den enkle grunn av dere er altfor upålitelige. Jeg bestilte taxi til et bestemt klokkeslett; taxi dukker opp 10 minutter senere enn avtalt klokkeslett. Ergo ankommer jeg forsinket. Ikke ønskelig. Attpåtil vet ikke sjåfør hvor adressen er, så jeg må vise veien frem. Når man samtidig har en konkurrent i Taxi Viken, som Halden Taxi med alle midler prøver å skvise ut, beviser hvor utrolig viktig det er med konkurranse i taxinæringen. Taxi Viken er pålitelige, hyggelige, serviceinnstilte, raske, dyktige og rimelige. Her har Halden Taxi mye å lære. Eneste plusset jeg vil gi til Halden Taxi foruten allerede nevnt hyggelige ansatte bak ratt og telefon, er at Halden Taxi har suverent flere biler i alle størrelser enn Taxi Viken.
Veldig hyggelige mennesker som jobber her, en av få selskaper som kommer ut å hjelper deg selvom du ikke ønsker hjelp, skulle ønske det var flere selskaper som var like flinke på kundebehandling.
Elendig kundeservice etter at sjåføren plukka opp feil folk. Venta en time på taxi
Flotteste taxiene og flotte uniformerte sjåfører. Alltid knall service
Beste taxi selskap, hjelpsomme og hyggelige sjåfører,kan stole på dem å føler deg trygg som passasjer med dem!!
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Halden Taxi.

Halden taxi

åpningstider, plassering. Isebakkeveien 44 halden bedriftstjeneste kart bykart, satellitt visning. Halden Taxi adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Halden Taxi. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Halden Taxi med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Halden Taxi As Halden Taxi As 12 meter Beste taxi selskapet med gode sjåfører.
Tilbords Halden Tistasenter Tilbords Halden Tistasenter 4 km Elsker betjeningen og nydelig interiør.
Hansen Transport & Service Hansen Transport & Service 5 km Transport og gravetjenester. Gode priser på Hagesingel,pukk,subbus,støpesand,fyllmas...
Haby Norske Sjalusier As Haby Norske Sjalusier As 5 km Leverer varer av veldig bra kvalitet og til avtalt tid.
Aanstadsmed Jens-Erik Wielsgaard Aanstadsmed Jens-Erik Wielsgaard 6 km Vær med på å ta vare på et spennende og skapende handtverk - med Ånstadsmed kan du ut...
Torpedal trevare og utemiljø Torpedal trevare og utemiljø 13 km vi hjelper deg med det meste da vi dekker et stort spekter, alt fra snekker verksted,...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler