facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Halden24

Halden24

Historie

Fra 1. desember 2015 var Halden24 oppe og gikk som Facebook-avis.

29. desember 2015 startet Halden24 som nettavis.

Vi er foreløpig en liten gruppe mennesker med kjærlighet til Halden og haldenserne, som har bestemt oss for å gi kommunens innbyggere gratis nyheter og ultralokalt stoff fra Halden gjennom en dugnad.

Vi håper flere og flere oppdager oss, og at mange haldensere vil bidra med sine egne nyheter, kommentarer, innspill og tips til små og store lokale nyheter på Halden24s Facebook- og Internettside.

HALDEN24

«Halden24» kan kan virke som et noe pretensiøst navn, hvis det hadde betydd at vi skulle ha «døgnvakt» og ha en redaksjon som fulgte alle de 24 timene.

«Halden24» betyr snarere «Halden i alle døgnets 24 timer», og vi skal forsøke å samle og belyse saker i vår egen kommune, og forhold som haldenserne kan være interesserte i og påvirkes av.

DU BLIR MED?

Et par hundre organisasjoner, lag, foreninger, bedrifter og enkeltpersoner i Halden er allerede invitert til å komme med tips om sine observasjoner og aktiviteter.

Vårt utgangspunkt er «ingen sak er for liten og ingen er for stor», og dette kan gjerne være noe du ellers når langt færre med via din egen nett- eller Facebook-side, men som kan hende treffer flere lesere via «Halden24».

Det vi ønsker oss fra deg, som har lyst til å bli med i dugnads-redaksjonen, er interesse for Halden og det som skjer i byen vår.

Har du tid, lyst og anledning til å send oss et tips om noe du interesserer deg for og som du mener det er fint at andre får ta del i, så send oss en tekst, en lenke til noe du vil ha frem og gjerne et bilde.

Med mange nok «journalister», øyne og ører der ute i den flotte byen vår – så bør det kunne bli veldig mye artig, informativt og spennende å lese på «Halden24»s Facebookavis.

Noe du vil spørre om ring 45 84 39 40 eller send en melding via Halden24s messenger eller en epost: [email protected]

Med vennlig hilsen
Rainer Prang

Vår oppgave

Dagsavisen Østfold (Halden24 på nett) er to aviser i ett. Dagsavisens innsikt og perspektiver på det som skjer nasjonalt og internasjonalt og Dagsavisen Østfolds lokale engasjement i samme avis. Internasjonalt er det slike aviser, riksaviser med lokalt innhold, som klarer seg best. Vi skal gi deg som leser det viktigste du trenger å vite om alt som skjer i verden, inkludert viktige saker og artige historier fra der du bor.

Adresse: Halden
Telefonnummer: 97018282
on.nesivasgad@dloftso
By: Halden



relaterte søk: dagsavisen halden, dødsannonser halden, halden arbeiderblad
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Halden24.

Halden medie-/nyhetsbedrift

åpningstider, plassering. Halden24 adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Halden24. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Halden24 med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler