facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Halhjem Kafe

Halhjem Kafe

Info

Halhjem kafe har søndagsåpen kafe og restaurantdrift med en rikholdig buffet og fokus på god gammeldags husmannskost.

Etikett

Vi har et mål om og levere det aller beste inne hjemme laget mat, der vi selvfølgelig lager alle våre retter fra bunnen av med fokus på lokale og Norske råvarer i sesong.



"Hyggelig kafé med husmannskost. Store fine lokaler og god parkering. Vi tar også imot selskaper og vi har catering med både varme og kalde retter."
Adresse: Halhjemsvegen, 5208 Os, Hordaland
Telefonnummer: 40648880
By: Os
Rute: Halhjemsvegen
Postnummer: 5208


Nærliggende lignende selskaper
Big Bite Os Big Bite Os 6 km Kjapp Hyggelig betjening
Cold Cat Cold Cat 8 km Et sunt alternativ til fast food i Norge!
Kølbua Kølbua 402 km Konge vafler.
Anmeldelser
Særdeles gode raspeballer med tilbehør. Her får du servert store porsjoner og blir skikkelig mett Bestilte tilslørte bondepiker til dessert og det smakte også fortreffelig. Om du liker skikkelig heimelaga mat så er dette stedet å gå. Hyggelig betjening, trivelig lokale med sjøutsikt og gode priser trekker også opp. Treningkast:6
Knallgod mat og atmosfære
Flott kafe rett før fergeleiet på os i bjørnafjorden kommune. Her kan du føle deg hjemme og ivaretatt. Skikkelig hjemmelaget mat blir servert og det kjennes på maten Kommer tilbake snart.
Deilig tradisjonell norsk mat. God service. Flott entré med smidig mur. Det er ett fint og romslig spise gulv oppe i 1 etg. Bar med dansegulv og servering i kjelleren med ute terrasse. Vakker landlige omgivelser med utsikt til vestlandsk skjærgård. Det er og mulig å leie lokalet for selskap. Herlig. Spiser gjerne der igjen.
Deilig, rimelig og typisk norsk hverdags kost. Anbefalles på det varmeste!
Under mitt besøk følte jeg meg veldig godt ivaretatt av personalet. Hyggelig og smilende servitør som følger deg godt opp, og en kokk som tar seg tid til å fortelle om råvarene og retten de har komponert. Fikk også noen spennende småretter for smaksopplevelsens skyld. Retten jeg fikk servert var aldeles nydelig,og matopplevelsen var en fryd for både øyne, nese og munn. Deler av retten jeg fikk servert er i tillegg lokale varer, noe som jeg setter pris på. Ramsløken var blant annet selvplukket av kokken. Halhjem Kafé er en liten perle, men er absolutt og uten tvil verdt søndagsturen om du bor et par timer unna. Det er lenge siden jeg har hatt en så god matopplevelse, og det hele til en veldig god pris.
Kjempegod tradisjonsmat til veldig gode priser, rask betjening. Veldig glad for at det er to porsjonsstørrelser på de fleste middagene! God plass i lokalet, føles veldig trygt i disse tider.
Halhjem Kafe har god mat med grei meny og hyggelig atmosfære. Tilpasser porsjoner ved behov.
Hyggelig personale og fantastisk fiskegrateng i dag!! Absolutt til å anbefala
Deilig sosekjøtt, stor porsjon, kjekk betjening. Flott utsikt fra uteterrassen m fint vær
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Halhjem Kafe med offentlig transport


Halhjem kai 40 meter
600
99
NW400
Halhjem ferjekai 50 meter
1000
1014
Naustvågen 420 meter
600
99

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler