facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for HalloVenn Lunde

HalloVenn Lunde

Info

123

Historie

HalloVenn er et hyggelig og morsomt alternativ til Halloween. Det er over 20 ulike aktiviteter, kafé og masse godteri! HalloVenn er for barn fra barnehagealder og oppover. Nytt i 2015 var et eget, skumlere arrangement for de som går i 6. og 7. trinn.

På HalloVenn kler vi oss ut i hyggelige kostymer uten masker. Inngang koster 50 kr for barn og er gratis for voksne. Vi har flere kafeer med kaffe, saft og kaker. Husk kontanter.

Arrangementet holder til på Lunde 10-årige skole i Nybygget, i Lundehallen og utenfor Lundehallen. Alle i Nome, og andre som vil, er hjertelig VELKOMMEN til å feire HalloVenn med oss!

Adresse: Brugata 42, 3825 Lunde I Telemark, Telemark, Norway
By: Lunde i Telemark
Rute: Brugata 42
Postnummer: 3825


Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon HalloVenn Lunde.

Lunde i telemark kunst og underholdning

åpningstider, plassering. Brugata 42 kart bykart, satellitt visning. HalloVenn Lunde adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på HalloVenn Lunde. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om HalloVenn Lunde med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler