facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Hamar Bluesklubb

Hamar Bluesklubb

Info

Hamar Bluesklubb (HBK) er en uavhengig og ideell musikkforening etablert i 1998. Vi holder til på Gregers Live hvor vi har vi de fleste konsertene våre.

Historie

Hamar Bluesklubb - medlem av Norsk Bluesunion (fagråd) som igjen er tilsluttet Norsk Rockforbund. Styreleder: Terje Halvorsen.

Arbeider for å stimulere, utvikle og bygge opp under bluesmiljøet i Hamar og omegn. Arrangerer konserter m.v. Er et fellesorgan for bluesinteresserte i Hamar og omegn (meget vidt definert - så lenge de ønsker å være medlem hos oss)!

www.hamarbluesklubb.com

Adresse: GREGERS - Grønnegata 70, 2302 Hamar, Norway
Telefonnummer: 48073048
moc.bbulkseulbramah@kbh
By: Hamar
Rute: GREGERS - Grønnegata 70
Postnummer: 2302



relaterte søk: Konserter Hamar, Dag Kohmann, Hamar Bluesband
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Hamar Bluesklubb.

Hamar jazz- & bluesklubb

åpningstider, plassering. GREGERS - Grønnegata 70 hamar frivillig organisasjon kart bykart, satellitt visning. Hamar Bluesklubb adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Hamar Bluesklubb. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Hamar Bluesklubb med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler