facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Hamar Kino

Hamar Kino

Info

Innlandets største kino, midt i Hamar sentrum.

Adresse: Torggata 91, 2317 Hamar, Norway
By: Hamar
Rute: Torggata 91
Postnummer: 2317


åpningstider

Mandag: 16:00 - 21:00
Tirsdag: 16:00 - 21:00
Onsdag: 11:30 - 12:00


relaterte søk: hamar kino kommende filmer, coco hamar kino, hamar kino gavekort, brumunddal kino, den 12 mann hamar kino, hamar kino mamma mia, hamar kino black panther, avengers infinity war hamar kino
Nærliggende lignende selskaper
Hamarama Filmfestival Hamarama Filmfestival 0 meter Hamarama Filmfestival 14. - 18.mars 2018
Hamar Kino Hamar Kino 0 meter
Anmeldelser
Gode standardseter, men tilbud om doble "loveseats" og lenestoler for de som ønsker litt ekstra. Kiosken er stor med et godt utvalg, og hele lokalet fremstår pent og rent. Ingenting å utsette fra meg, 5/5.
Sal 4 var helt grei. pluss for gratis cola på store kino dagen.
Flott kino med gode seter og bra lyd. Minus er prisene i kiosken.
Trives nesten alltid på kino her. Hyggelige ansatte og ikke rotete i kiosken. Bare noen popkorn på bakken, men det er naturlig spesilet pga barn. De ansatte er alltid hyggelig når jeg spør om å skrive ut billettene siden jeg samler på de i en bok <3 Noen ganger kan det være litt kaldt eller litt varmt. Det kommer an på antall folk i kinosalen. Jeg pleier å ta med en genser som jeg kan ha på eller som ligger på beina.
Det var ikke mange som var her, men det skyldes nok været. Skyfri himmel og 27 grader. Jeg og min samboer så på Indiana Jones, og betalte litt ekstra for å sitte i recliners stoler. Og det var virkelig verdt de ekstra kronene. Veldig gode stoler med elektrisk regulering. Anbefales.
Ren og ryddig kino med bra lokaler og fin kiosk. Godteri og drikke er kostbart, men sånn er det vel på kino? ‍ Sal 1 med recliner er helt klart verdt pengene! Nyt film med komfort og knallbra lyd
Super sal med gode seter, og flott filmopplevelse.
Digger denne kinoen. Stort kioskutvalg, kjempehyggelig betjening og ikke minst flotte saler. Spesielt sal 1 med godstolene. Jeg har vært på mange kinoer, men dette er min kino nr. 1.
Flott, men litt harde seter, fikk Kompensjon billetter etter at strømmen gikk i løpet av en film til valgfri film igjen seinere.
Very nais movie scene, jeh kjøpte popcorn :thumbsup:
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler