facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Hamarfestivalen 1981 - Mot Rus

Info

Boken som Dagsavisen kåret som en av årets beste bøker i 2015.

Historie

Denne boken er en «must have» for alle som er interessert i musikk- og festivalhistorie. Hamarfestivalen var i seg sjøl et godt forsøk på å vise bredden innen norsk rock på begynnelsen av 1980-tallet.

Den ble krydret med internasjonale toppnavn. Blant artistene som opptrådte var bla. The Aller Værste, Lumbago, Janne Schaffer, Veslefrikk, Dexys Midnight Runners, Åge Aleksandersen, FLAX, The Grandmothers of Invention og Roy Harper. Festivalen møtte den ene utfordringen etter den andre og alt som kunne gå galt, gjorde det. Mange artister måtte dra hjem, enten uten å få spille eller uten betaling. Selvsagt inneholder boken også historien om superstjernen Mike Oldfield som dro avgårde med betaling, men som ikke fikk spille. Til slutt ble snakk om et omfattende underslag.

Boken er smekkfull med bilder, historier og anekdoter fra arrangører, artister og publikum. Korte bandbiografier skrevet av bandmedlemmer, rockehistorikere og andre skribenter. I den grad forfatteren har klart å innhente: setlister fra festivalen og band-line ups til samtlige som spilte. Her er det mye rockehistorikk, dramatikk og mye facts på en gang.

Med bidrag fra bla. Morten Jørgensen, Tom Kristensen, Åge Aleksandersen, Janne Schaffer, Askild Hagen, Per Vestaby, Sverre Knudsen og mange mange fler.

Adresse: Nygata 22A, 2381 Brumunddal
By: Brumunddal
Rute: Nygata 22A
Postnummer: 2381



relaterte søk: Hamarfestivalen 1981 Wikipedia
Nærliggende lignende selskaper
Tømmerstock Tømmerstock 190 meter Tømmerstock har i løpet av 4 år etabl.en merkevare som har samlet tot.22000 tilskuer...
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler