facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Hammerstad gårdsutsalg

Hammerstad gårdsutsalg

Info

Vi selger egg fra frittgående høner og løk fra egen gård. Poteter og gulrøtter fra lokale gårder, kompotter og marmelade fra Thors, bringebærprodukter fra Østre Lae og sommerhonning fra Ulsrudbakken gård.

Historie

Hos oss på Hammerstad Nord- Østre har vi en variert produksjon. Vi produserer egg fra frittgående høner, kepaløk (gul løk) og potetsortene Asterix, Troll og Laila.

Disse produktene vil vi nå i tillegg til å leverer til våre faste leverandører tilby i eget gårdsutsalg! Utsalget vil være selvbetjent og ha romslige åpningstider. Utvalget vil vi supplere med ulike hjemmelagde varer og andre kortreiste produkter fra gårder i nærområdet! Blant annet har vi råpresset bringebærsaft fra Østre Lae og fra Ulsrudbakken gård har vi hentet årets sommerhonning!

Utvalget supplerer vi også i perioder med andre hjemmelagde produkter.

Vi starter i det små, så får vi se hva kundene ønsker seg etter hvert som tida går!

Ja takk til kortreist mat!

Velkommen!



"Selvbetjent. Vipps, kort og kontant"
Adresse: Seierstadgutua 5, 2850 Lena, Norway
Telefonnummer: 93266811
on.enilno@saalroht
By: Lena
Rute: Seierstadgutua 5
Postnummer: 2850


åpningstider

Mandag: 10:00 - 20:00
Tirsdag: 10:00 - 20:00
Onsdag: 10:00 - 20:00
Torsdag: 10:00 - 20:00
Fredag: 10:00 - 20:00
Lørdag: 10:00 - 18:00

Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Hammerstad gårdsutsalg.

Lena lokal bedrift

åpningstider, plassering. Seierstadgutua 5 kart bykart, satellitt visning. Hammerstad gårdsutsalg adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Hammerstad gårdsutsalg. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Hammerstad gårdsutsalg med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler