facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Hans Nielsen Hauge VGS

Hans Nielsen Hauge VGS

Info

Velkommen til Hans Nielsen Hauge videregående skole. Vi tilbyr studiespesialisering i Fredrikstad -Kontakt oss på [email protected]

Historie

Hvorfor velge HNH?

En skole der hver elev er et midtpunkt
Ved HNH er vi opptatt av at nettopp du skal lykkes med å nå dine mål. Vi er en liten skole med stor fleksibilitet. Hos oss tilpasser vi opplæringen slik at hver elev kan nå sitt fulle potensiale. Vi følger opp hver enkelt elev og samarbeider tett med hjemmet når det er nødvendig.

Studiespesialisering hos oss er ditt springbrett til fremtiden. Satser du på høyere utdanning i utlandet eller en spesiell karriere? Vi hjelper deg med rådgivning og med å skape nettverk med aktører fra arbeidsliv og næringsliv.

En skole med mening
Hans Nielsen Hauge er basert på et kristent verdigrunnlag. Undervisningen bygger på en kristen virkelighetsforståelse, og vi har et eget kristendomsfag. Alle er velkommen til skolen uansett livssyn. Vi ønsker å skape en åpen skole med et mangfold av mennesker som møter hverandre i konstruktiv dialog og gjensidig respekt. På den måten skaper vi en skole for alle, og på den måten kan vi sammen utgjøre en forskjell for samfunnet vi er en del av.

Ved HNH er vi tilstede og tar ansvar for oss selv og våre omgivelser. Vi oppfordrer våre elever og lærere til kritisk deltakelse i samfunnsdebatten basert på respekt for menneskerettigheter, likeverd og ytringsfrihet.

En skole med et unikt miljø
HNH er en liten videregående skole, her kjenner alle hverandre. Hos oss blir elevene sett og hørt av lærere og ledelse. Fordi vi synes at klassemiljø og samhold er viktig reiser vi i begynnelsen av skoleåret på klassetur for å bli bedre kjent med hverandre.

Ved HNH vil vi at du skal være med å forme skolens hverdag og identitet gjennom elevråd og eleveforeninger. Skoleavis, debattklubb, innsamlingsaksjoner eller revy - her er det bare fantasien som setter grensene.

En moderne skole
Et godt arbeidsmiljø er en forutsetning for god læring, derfor tilbyr vi flotte nyoppussede lokaler midt i hjertet av Fredrikstad. Dette gir oss en unik mulighet til å være med å prege byen vi er en del av. Her er det god tilgang til kollektivtrafikk og nært til det meste!

Velkommen til HNH - en moderne skole med mening og et unikt miljø der hver elev er et midtpunkt!

Adresse: Nygaardsgata 33, 1607 Fredrikstad
Telefonnummer: +47 40 63 88 32
By: Fredrikstad
Rute: Nygaardsgata 33
Postnummer: 1607


åpningstider

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 16:00


relaterte søk: Hans Nielsen Hauge oppvekst, Hans Nielsen Hauges gate, Hans Nielsen Hauge etterkommere, Hans Nielsen Hauge bedrifter, Hvem var Hans Nielsen Hauge, Hans Nielsen Hauge-film, Andreas Hauge, Hans Nielsen Hauge jubileum
Anmeldelser
Religiøse fanatikere, unngå!
Liten og koselig skole. Hyggelig fellesskap!!
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Hans Nielsen Hauge VGS.

Fredrikstad videregående skole

åpningstider, plassering. Nygaardsgata 33 kart bykart, satellitt visning. Hans Nielsen Hauge VGS adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Hans Nielsen Hauge VGS. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Hans Nielsen Hauge VGS med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Akademiet Fredrikstad Akademiet Fredrikstad 748 meter Finnes ingen bedre skole i byen, spesielt ikke nå som de flytter inn i nye lokaler ve...
Kash Profilering Kash Profilering 4 km Vi Kashprofilering har kommet med et helt nytt innovativt gulvprodumt, som vil hjelpe...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler