facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Hansen Servicetjenester

Hansen Servicetjenester

Info

Hansen Servicetjenester er et firma i Lillesand som driver med vaktmestertjenester, hagestell, snørydding og hjelp til eldre, og andre som ønsker det.



"Hansen Servicetjenester holder til i Lillesand. Med god erfaring og solid kompetanse er vi i stand til å tilby våre kunder unike og gode løsninger. Vi dekker vaktmestertjenester, hagestell, snørydding og hjelp til eldre, og andre som ønsker det. Som bedrift er vi opptatt av å ivareta dine behov som kunde, samt utvikle oss selv som selskap. Vi jobber målrettet for å være best på det vi driver med, hvor vi møter enhver utfordring med en positiv holdning."
Adresse: Nygårdsgate 32, 4790 Lillesand, Norway
Telefonnummer: 41529940
moc.liamg@86snahelo
By: Lillesand
Rute: Nygårdsgate 32
Postnummer: 4790


åpningstider

Mandag: 08:00 - 22:00
Tirsdag: 08:00 - 22:00
Onsdag: 08:00 - 22:00
Torsdag: 08:00 - 22:00
Fredag: 08:00 - 22:00

Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Hansen Servicetjenester.

Lillesand vaktmestertjeneste

åpningstider, plassering. Nygårdsgate 32 kart bykart, satellitt visning. Hansen Servicetjenester adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Hansen Servicetjenester. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Hansen Servicetjenester med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Hundeland bygg as Hundeland bygg as 2 km Jeg heter Martin Hundeland og er fra Lillesand. Jeg har fagbrev som tømrer og i okto...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler