facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Hanstad barne- og ungdomsskole

Hanstad barne- og ungdomsskole

Info

Dette er Hanstad barne- og ungdomsskole sin offisielle Facebook-side.

Historie

Hanstad barne- og ungdomsskole ligger en kilometer sør for Elverum sentrum, med Skogmuseet, Glomma og skogen som nære naboer.

Skolen har cirka 450 elever fra 1. - 10. trinn og 60 fast ansatte. Dette inkluderer merkantilt personale, barneveiledere, pedagoger og skoleledelse. Lærerne jobber i team rundt elevgruppene, totalt 10 team. I SFO er det rundt 110 barn.

Skolen har eget bibliotek, helsesøster, pedagogisk IKT-veileder, spesialpedagogisk veileder, sosiallærer, rådgiver, to inspektører og rektor. Skolen er organisert i tre hovedtrinn 1.-4. trinn, 5.-7. trinn og 8.-10. trinn. Skoledagen varer fra kl. 08.00 til kl. 13.30 for småtrinnet, mellomtrinnet og ungdomstrinnet holder på til kl.14.30/ kl. 15.15.

Uteområdet er stort og innbyr til mange positive aktiviteter. Vi har skateanlegg, grusbaner, sandvolleyballbane, hoppbakke, skøytebane, muligheter for basket, lekeapperater, sandkasser og en stor spennende skog å leke i. Kunstgressbanen er spesielt populær og aktiviserer mange. Det er egen kantine for elevene på ungdomstrinnet. Der kan de spise matpakka si, og ha en trivelig prat med medelever.

Skolens visjon er:
"En skole for alle med blikk for den enkelte"

Elverum kommunes verdigrunnlag er "åpenhet, ærlighet og respekt".

På bakgrunn av dette har vi utarbeidet et sett med egne normer som gjelder oss:

- Vi stiller opp for hverandre
- Vi er høflige
- Vi snakker direkte med den det gjelder
- Vi bruker humor med omtanke
- Vi aksepterer ulikheter innenfor felles normer
- Vi følger opp det som er bestemt

Vårt elevsyn er:
- Alle elever er unike og like mye verdt, derfor møter vi alle med respekt.
- Alle elever er sosiale individer, derfor inkluderer vi alle.
- Alle elever kan lære, derfor stiller vi krav.
- Alle elever trenger anerkjennelse, derfor ser vi det positive og roser.

Vårt læringssyn er:
- Elevene lærer gjennom tilpasset opplæring som gir mestring.
- Elevene lærer gjennom å være deltagende og aktive.
- Elevene lærer i et læringsmiljø preget av trygghet og toleranse.
- Elevene lærer ved hjelp av kontinuerlig og formativ vurdering.
- Elevene lærer ved å utvikle faglig, metodisk og sosial kompetanse.

Vi har i flere år arbeidet med entreprenørskap og har faste prosjekter fra 4. – 9. trinn, der det avsluttes med elevbedriftsperiode på våren. Dette arbeidet gjøres i samarbeid med Ungt Entreprenørskap, Hedmark.

Vi har gjennom satsing på ikt bygd opp en god utstyrspark. Elevene har god tilgang til utstyr, og vi har utviklet et godt kompetansenivå i personalet.

Det er etablert et godt system for kartlegging av elever gjennom interne tester, kartleggingsprøver og nasjonale prøver.

Vi jobber for å motvirke mobbing og uønsket adferd etter antimobbe-programmet til Dan Olweus.

Undervisningen planlegges etter prinsippet med periodeplaner med målstyring.

En kombinert barne- og ungdomsskole gir oss fordelen med en pedagogisk praksis som er gjennomgående fra 1. til 10. trinn.

Vi er med i et prosjekt for å forbedre matematikkundervisningen. Dette gjøres gjennom et samarbeid med andre skoler i Elverum og Nasjonalt senter for matematikk.

Sammen med de andre skolene i Sør-Østerdal regionen er vi nå i gang med et 4 år langt utviklingsarbeid, «Læringslyst», dette i samarbeid med konsulentfirmaet Ringer i Vann. Målet er å bedre kvaliteten på klasseromsaktiviteten for ved det å øke læringsutbyttet til eleven.

Rektor: Pål Klaveness
SFO-leder: Per Ole Saug

Kontaktinformasjon:
Telefon skole: 62 43 38 30.
Telefon SFO: 62 43 38 42/48 29 34 08
E-post: [email protected]

Adresse: Ivar Skårsets veg 42, 2407 Elverum, Norway
Telefonnummer: 62433830
By: Elverum
Rute: Ivar Skårsets veg 42
Postnummer: 2407



relaterte søk: hanstad skole massivtre, elverumskolen, hanstad skole ansatte, søbakken skole, elverum ungdomsskole, hernes skole, hanstad elverum, helsesøster søbakken skole
Anmeldelser
hei, jeg har en dårlig opplevelse her jeg ble kasta ut av skoen fordi jeg tetta doene 156 ganger det er veldig dårlig nå er jeg veldig sint og lei meg.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Hanstad barne- og ungdomsskole.

Elverum ungdomsskole

åpningstider, plassering. Ivar Skårsets veg 42 elverum utdanning kart bykart, satellitt visning. Hanstad barne- og ungdomsskole adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Hanstad barne- og ungdomsskole. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Hanstad barne- og ungdomsskole med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Opplæringskontoret for Elektrofag i Hedmark Opplæringskontoret for Elektrofag i Hedmark 2 km Opplæringskontoret er eid av elektroentrepenørene i Hedmark. Vi har opplæringsansvare...
Tepas Kompetanse Tepas Kompetanse 2 km Vår visjon: "Vi skaper ringvirkninger!"
Hedmark Hypnoterapi Hedmark Hypnoterapi 2 km Hedmark Hypnoterapi ga meg en reise innover i meg selv, og bakover i tid, for å kunne...
Institutt For Kinesiologi Institutt For Kinesiologi 3 km Kinesiologi betyr bevegelseslære, og konsentreres om bevegelse og spenning i muskler ...
Høgskolen i Innlandet Høgskolen i Innlandet 3 km Utmerket sted å være student
Master i Folkehelsevitenskap ved HINN Master i Folkehelsevitenskap ved HINN 3 km Dette tverrfaglige studiet er utformet for å imøtekomme et økende behov for kompetans...
Elverum Ungdomsskole Elverum Ungdomsskole 3 km Jeg begynte her på denne skolen for 3 år siden. Jeg har hatt mange fine øyeblikk, fåt...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler