facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Haraldsen Auto As

Haraldsen Auto As

Info

Merkeforhandler for Mitsubishi, Renault og Dacia, med salg av nye og brukte biler. MECA veksted for alle bilmerker.

Historie


Haraldsen Auto AS er merkeforhandler for Mitsubishi, med salg av nye og brukte biler. Vi har forhandlet Mitsubishi siden 1978 og har med andre ord solid erfaring med dette merket. Mitsubishi er pålitelige kvalitetsbiler som gir deg gode opplevelser….uansett hvor du er på vei. Vi kaller det Mitsubishi.youdrive.

Haraldsen Auto AS er fra høsten 2016 autorisert merkeforhandler for salg og service av Renault – et bilmerke med historie tilbake til 1898. I dag er Renault Europas nest mest solgte bilmerke, og er en av de bilprodusentene som har aller størst fokus på innovasjon, kvalitet og design. Bak Renault i Norge finner du MotorGruppen, som også importerer Mitsubishi. haraldsen Auto AS forhandler også Dacia, som er et merke i Ranault-familien.

Haraldsen Auto AS er MECA-verksted. Det betyr at vi i tillegg til å være merkeverksted for Mitsubishi, Renault og Dacia, også er bilverksted for alle andre bilmerker. Vi har kompetansen til å gjøre det beste for akkurat din bil – og din lommebok.

Hvis bilen din har garanti, vil den fortsatt gjelde etter et besøk hos oss. Det er fordi vi alltid utfører service og reparasjoner i henhold til produsentenes instruksjoner – og at vi bare bruker reservedeler i henhold til foreskrevet kvalitet. Enten du er ute etter reparasjon eller service, kan du føle deg trygg ved å levere bilen til oss. MECA-stempel i serviceboken forteller at du tar godt vare på bilen din!

Haraldsen Auto AS er MECA forhandler og selger deler og rekvisita for alle bilmerker.

Haraldsen Auto AS er Riis Bilglass Servicepartner, og utfører reparasjon og skifte av bilglass.

Haraldsen Auto AS er også forhandler av Gaupen tilhengere.

Haraldsen Auto AS har også bilutleie. Vi tilbyr både person- og små varebiler.



"Det hele startet da Harald Haraldsen i 1938 bygget sitt eget verksted i Parkgata, etter at han siden 1934 hadde vært ansatt som verkstedformann hos Dokka Auto. I august sto det nye verkstedet klart, og virksomheten ble kalt Haraldsen Bil & Mekanisk Verksted. Biler var det ikke så mange av på Dokka de første årene, men desto flere oppdrag for verkstedet fra andre verksteder og fra jord og skogbruk."
Adresse: Storgt. 54, 2870 Dokka
Telefonnummer: 61 11 33 40
By: Dokka
Rute: Storgt. 54
Postnummer: 2870


åpningstider

Mandag: 07:30 - 16:00
Tirsdag: 07:30 - 16:00
Onsdag: 07:30 - 16:00
Torsdag: 07:30 - 16:00
Fredag: 07:30 - 16:00


relaterte søk: haraldsen auto as, storgata, dokka, haraldsen auto a s, haraldsen bruktbil, dokka bilco, bruktbil dokka
Anmeldelser
Veldig god service, hjelpsomme om dem har fri eller ikke
Var på pryo uke der i 2021! Faktisk noe av det værste jeg har vært med på! Satt bare å så på. fikk ikke ett Hei engang når jeg kom. Så på i 6 timer, lunsj også hjem. Anbefaler ikke i det heletatt om du skal ut på pryo
Gjør en god jobb. Eneste verkstrdet på dokka som kunne gi time til reparasjon på kort varsel
Hadde en bil som gikk på 3 sylindre og ble anbefalt dette verkstedet. Etter en stund fikk jeg beskjed at registerkjedet hadde hoppet over 8 tagger. Forklarte problemet som hadde oppstått til et annet merkeverksted. Fikk beskjed at registerkjedet ikke kan hoppe over siden det er automatisk kjedestrammer på den type bil nettopp for at slike ting IKKE skal skje. Verkstedet kostet meg over 10000 ekstra for kjøp av ny motor. Kommer aldri til å sette eller anbefale NOEN å bruke dette verkstedet.
Hyggelige og hjelpsomme ansatte. Kan anbefales.
Alltid god service!
Veldig god service, og dyktige folk på verkstedet.
Kjempe bra service
Dyktige og serviceinnstilte!
Super service og svært hyggelig betjening.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler