facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Hardanger Mikroysteri & Tradisjonsbakst

"Thomas og Kathrin H. Aslaksby driver en levende og bærekraftig håndverksbedrift på småbruket i Valdres. Sammen med en flokk geiter, islandshester, katter og høner, bor de på gården "Nørrestogo" om vinteren. Rundt St.Hans tar Budeia Kathrin med seg Skimakern Thomas og alle dyra opp til Olestølen på 1000 m.o.h slik at geitene kan få beite fritt i fjellet hele sommeren. Her har vi utsalg av økologisk ost av rå geitemelk og kjekjøtt, stølsopplevelser med en smak av stølsliv, ystekurs og overnatting "Stølseventyr" på Olestølen."
Adresse:
Telefonnummer: 97022373
By: Øystese


Nærliggende lignende selskaper
Blikkenslagar Flotve Blikkenslagar Flotve 338 meter Rask og dyktige blikkenslager som også tar småjobber på sparket.
Rytter Tjenester Rytter Tjenester 2 km Utfører reparasjoner og vedlikehold på båt, bil og hus.
Bjørke kran & maskin Bjørke kran & maskin 2 km Bjørke kran & maskin er eit einmansforetak som baserar seg på utleige av person innen...
Mo entreprenør as Mo entreprenør as 2 km Arbeid som me utfører er gråsteinsmuring i alle størrelser, landskapsutforming,timte ...
Anmeldelser
Nydelig! vær og en glimrende plass for en hvil. Vi leide sykler på Beito og syklet opp, er vel ca 2,5 mil kanskje og en del oppover fra hovedveien. Grusvei i skogen. På Olastølen kan man få lokalmat, saft og kaffe. En nydelig plass med svært hyggelig vertskap.
Koselig sted i nydelige omgivelser, men burde hatt en egen oppdatert nettside med tydelig informasjon om åpningstider og hva som selges de ulike dagene. Da vi var der i 2017, 2018 og 2019 var det åpent for besøk på onsdager, med salg av kake, kaffe og ulike oster og lokale varer å spise der eller kjøpe med seg i et koselig lite lokale. Nå var det kun salg av et par oster og ikke servering på stedet på onsdager, uten at dette kom spesielt tydelig fram på den nettsiden vi sjekket før vi dro. Det kan se ut som man kan bestille en slik servering som tidligere var "drop in" på onsdager på en annen dag.
Fredag 22.juli kl.12.30. På skilt skulle det være åpent onsdager og fredager ? To 80 år gamle damer med staver ankommer Olestølen. Der var det stengt og vi var ikke velkommen til å sette oss ned. Det ble en stein nede i bakken som ble redningen på en fin sommerdag. Norge er hærlig.
Veldi hyggelie de som jobber/bor der det er anbefalt på det høyeste for både barn og voksen
Fantastisk god ost og et veldig hyggelig personale. Perfekt for barnefamilier som vil oppleve stølslivet samtid som du får en god lunsj.
Veldig dyrt i forhold til hva man fikk igjen for inngangspengene. Veldig få dyr når vi var tilstede på sommeren. Fint badevann for barn rett ved.
Det var veldig hyggelig for barna,men noe dyrt for og komme inn.
Flott beliggenhet, imøtekommende personale, velsmakende produkter.
Utmerkede økologiske produkter produsert med omhu.
Koselig og hyggelig vertskap.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler