facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for HardangerExperience

HardangerExperience

Info

Guided hikes to trolltunga and the southern Hardanger area. We go to the most amazing peaks around Odda. We also do fishing trips to several mountain lakes

Adresse: 5750 Odda, Norway
By: Odda
Postnummer: 5750



relaterte søk: opplev odda, trolltunga på ski, trolltunga 2017, trolltunga active, trolltunga hike, trolltunga tours, himmelstigen til trolltunga, classic trolltunga
Nærliggende lignende selskaper
Hardanger Opplevelse Hardanger Opplevelse 790 meter Tilbyr små og store opplevelsespakker, aktiviteter, kurs og konkurranser.
3DClimb.com / Odda Smelteverk 3DClimb.com / Odda Smelteverk 979 meter Design og produksjon av klatrearkitektur, parkour og voksne lekeplasser.
Trolltunga Tourism Trolltunga Tourism 1 km Fin utsikt og godt merket og tilrettelagt sti. Bra informasjon underveis og i Skjegg...
Trolltunga Trolltunga 2 km Fantastisk utsikt. Vær forsiktig du trenger god stand, fra første parkering tar det ...
Trolltunga Trolltunga 13 km Trolltunga er den mest spektakulære fjellformasjonen i Noreg. Den ligg 1180 moh, omla...
Trolltunga Trolltunga 13 km Utrolig fin tur hvor du opplever Norge på sitt beste. Det bør vurderes å parkere loka...
Anmeldelser
Til tross for en enorm vind og snøstorm holdt Daniel alle motiverte og glade mens han ledet veien opp til Trolltunga, og det var flott! Virkelig verdt opplevelsen, med en veldig morsom og kunnskapsrik guide!
Daniel er en fremragende veileder. Han var veldig vennlig og informativ, og han lot oss gå i vårt eget tempo. Han gir deg noen gode tips for fotturer og spesielt fotturer i snøen. Hans lidenskap for naturen er imponerende! Han hjalp oss med å komme trygt til selve Trolltunga-klippen, selv tøft var det litt snø i veien, og han hjalp oss med å ta flotte bilder. Anbefales på det varmeste for alle som ønsker den ikke-turistiske versjonen av den guidede Trolltunga-løypa.
Min søster og jeg hyret inn Daniel for å guide oss opp til Trolltunga i 2016 og vi hadde en fantastisk opplevelse. Det viste seg å være et av høydepunktene på Europaturen vår. Utsikten på turen var fantastisk vakker. Du vil ikke bli skuffet. Å klatre ut på Trolls Toungue fikk hjertet mitt til å pumpe! Daniel var en utmerket guide. Han gjorde jobben sin som guide godt, men utover det lærte han oss også litt interessant lokalhistorie og forklarte legendene bak Trolls Tungue. Jeg har hatt guider før som egentlig ikke sier noe, og det kan være kjedelig og monotont. Han var snakkesalig og svarte på massevis av spørsmål vi hadde om Norge og dets mennesker. Han gjorde virkelig alt han kunne for å sikre at vi hadde en flott opplevelse. Det ble satt stor pris på.
Fantastisk tur! I motsetning til andre turoperatører var vi en liten gruppe med 7 personer, noe som gjorde det privat og komfortabelt. Daniel var ansvarlig, hyggelig å snakke med og veldig tålmodig. Denne turen var høydepunktet på Norgesturen vår og jeg vil absolutt anbefale den!
Meg selv og min partner deltok på denne fotturen 4. mai 2017, litt utenfor sesongen og så under mer snø enn vanlig selv om vi var veldig heldige da solen skinte!. En utfordrende, men utrolig opplevelse ledet av en svært erfaren og kompetent guide. Jeg var ikke så sprek som jeg burde vært, men Daniel sørget for at jeg var trygg og motivert hele tiden. Det var en magisk opplevelse, spesielt fantastisk av det faktum at partneren min fridde til meg på Trolltunga. Daniel kjente ruten godt, kom forberedt med alt vi trengte og holdt oss alle underholdt med historiene om tidligere fotturer. Når jeg ser tilbake på bildene også, er jeg så begeistret for at vi klarte det! Takk Daniel! :
Flott opplevelse på fottur med Daniel! Sterkt anbefalt. Veldig hjelpsom, hyggelig, pratsom og imøtekommende. Kan mye om alt i Norge. Vandret Eidesnuten avskjed fra Odda. Er du ute etter noe mindre vågalt enn Trolltunga, er dette en fin, men utfordrende tur. Du får flott utsikt på halvparten av tiden. Daniel får det til å se enklere ut enn det egentlig er, haha, men du kommer til å ha en flott tid!
Fotturen til Trolltunga var en av de beste opplevelsene jeg hadde under min ferie i Norge. Jeg tror jeg ikke hadde gått trygt tilbake uten Daniels hjelp. Ville ikke tenkt to ganger på å anbefale Hardanger Experience!
Fantastisk fottur med uendelig vakker natur. Det er imidlertid ikke lett. Men når du først har startet er det ingen vei tilbake. Det er definitivt verdt smerte i bena og tretthet. Fantastisk utsikt og den stolte følelsen av prestasjon neste dag kan ikke beskrives med ord. Guiden vår Daniel var fantastisk. Veldig intelligent, interessant og vennlig person med fantastisk sans for humor. 100% anbefales på det sterkeste. En opplevelse i livet!
Vi tok Trolltunga-turen med guide Daniel den 4. mai 2017. Med backrounds i forskjellige typer idretter, men uten noen turopplevelse, var det den estimerte sterke utfordringen. Før turen hjalp Daniel oss med å organisere turen, for eksempel forklarte han oss hvordan vi skulle komme til utgangspunktet i Odda eller i nærheten og sendte oss en liste over ting som er viktig å ha med på turen. Så vi var godt forberedt og spente. På den 11,5 timer lange turen i en gruppe på syv personer fra hele verden følte vi oss alltid godt informert, gode råd og motiverte til å gå videre, spesielt i vanskelige deler av turen. Selv om det var en veldig sterk og vanskelig tur for oss som turbegynnere hadde vi det veldig gøy under hele turen. Vi kan absolutt anbefale Hardanger Experience. Tusen takk for denne fantastiske, uforglemmelige turen.
Vandring i Trolltunga var det beste eventyret under min tur til Norge. Daniel var en flott guide som var vennlig, kunnskapsrik og veldig lett å snakke med. Sterkt anbefalt!!
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler