facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Hardangervidda Natursenter

Historie

Hardangervidda Natursenter er et museum og besøkersentrum for Hardangervidda nasjonalpark. Senteret befinner seg i Øvre Eidfjord i Hordaland.
Natursenteret ble åpnet den 28. mai 1995 av Dronning Sonja og ble autorisert som nasjonalparksenter for Hardangervidda i 1997.
Hovedtemaet for senteret er Hardangervidda. Utstillingene i senteret er fordelt på tre etasjer, og de behandler en rekke vitenskapsgrener: Geologi, botanikk, glasiologi, zoologi, arkeologi og ornitologi. Det er et interaktivt museum, og har mange stasjoner hvor en kan benytte flere av sansene. Det finnes blant annet utstoppete dyr som vanligvis lever på Hardangervidda, gjenskapinger av viddas natur, og akvarium med fisk fra vidda. Senteret har også «tidsmaskin» hvor en kan se at isbreene vokser, og snakke med en mann fra middelalderen som forteller om ulike epoker.

Adresse: Eidfjord
By: Eidfjord



relaterte søk: Eidfjord film, Besøkssenter nasjonalpark, Restaurant Eidfjord, Hardangervidda besøkssenter
Nærliggende lignende selskaper
Hardangervidda Natursenter Hardangervidda Natursenter 1 meter Typisk Norsk moderne spisested der maten gjerne ser flott ut, men kokken klarer ikke ...
Hardangervidda Natursenter Hardangervidda Natursenter 21 meter Typisk Norsk moderne spisested der maten gjerne ser flott ut, men kokken klarer ikke ...
Anmeldelser
Typisk Norsk moderne spisested der maten gjerne ser flott ut, men kokken klarer ikke å få smak i maten. Tamt og kaldt
Bra for liten og stor. Passe doser på ulike nivå slik at det vært kjekt og lærerikt for alle. Mor 45 og to ungar på 5 og 6 år.
God mat og hyggelig betjening. Synd med begrenset meny grunnet selskap da vi var der.
Meget gode og informative utstillinger med tekst på mange språk. Fantastisk panoramafilm. Verdt pengene. Anbefales.
Flott plass,kunne oppdatert filme som ble vist,selv om det var utrolig bra film! Flotte dyr og hyggelige mennesker. Kanskje litt dyrt, der var flott restaurant og suvenir butikk!
Fantastisk lokale og nydelig mat. Upåklagelig service av betjeningen. Smilende og hjelpsomme.
Topp toaletter og fine gensere tilsalgs
Veldig flotte utstillinger, og en video som bare må oppleves
Et meget fint og lærerikt sted.Og meget god mat på kafeen
Utrolig god mat, hyggelig betjening
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler