facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Harran Kro

Harran Kro
"Harran Kro er en trivelig spiseplass med fokus på god, hjemmelaget mat. Perfekt til selskap, og tilbyr også catering. Velkommen til oss!"
Adresse: , Harran 7873, NO
Telefonnummer: 74 33 27 45
By: Harran
Postnummer: 7873


Anmeldelser
Romslig og rask levering. God mat, og inklusiv kaffe. Fin plass å stoppe på tur.
Stoppet innom for middag 31. Juli 2022. Vi var 2 voksne og 3 barn fra 6 til 14 år. Det var en relativt dårlig opplevelse. 1. Røye smakte kun saltvann og bar preg av å være tilberedt av noen som overhodet ikke visste hvordan tilberede fisk. 2. Smakløs hamburger med vassen chips, trenger ingen nærmere forklaring. 3. Fritt for det aller meste på barnemenyen 4. Meget god oksesmåstek på buffén. Oksesmåsteka berget en 2 er her. I tillegg var prisen på buffé veldig drøy for en 14åring.
Skuffet stort, dårlig mat og syke priser. Dette er IKKE verdt over 170,- Absolutt siste gang jeg har besøkt det stedet. I tillegg har betjeningen mye å lære hva service angår. Rett og slett tragisk.
Fabelaktig, altid trivelig å kom dit det er betjening som vet hvorfor de er der, å at de er der for kunden. Parkering: Gratis parkering like ved.
Fantastisk servic for trailer sjåfører. Hyggelig betjening, gode priser og god matMat: 5/5
Det eneste som var godt der var burgeren, alt annet var billige greier, pølsene smakte som fabrikk lagd plastic.
Veldig god mat til helt kurrante priser!Mat: 5/5
God mat bra service vert besøket
God mat, stor nok porsjon til å bli mett og vel så det. Fin kro! Anbefaler å stoppe her
Veldig fin kro og et naturlig stoppested på E6Mat: 5/5
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Harran Kro.

Harran frokost og brunsj

åpningstider, plassering. Harran Kro adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Harran Kro. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Harran Kro med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler