facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Hauen Kro

Hauen Kro

Info

Midt i sentrum av Egersund - i hjertet av den verneverdige trehusbebyggelsen - ligger Hauen Kro, restaurant og pub.

Historie

Hauen Kro har i sin restaurant sitteplasser til ca. 70 gjester, og stedet er preget av en koselig og intim atmosfære med alle rettigheter. I sommerhalvåret utvider vi sitteplassene ytterligere med uteservering i «smauet».

Kjøkkenet hos Hauen Kro har et godt renomé, hvor alle retter tilberedes av førsteklasses råvarer, egne oppskrifter av dyktige kokker i et moderne kjøkken.

Vi ønsker deg velkommen som vår gjest i våre trivelige og intime lokaler på Hauen.

Adresse: Storgaten 20, 4370 Egersund
Telefonnummer: 51493777
on.orkneuah@tsop
By: Egersund
Rute: Storgaten 20
Postnummer: 4370


åpningstider

Mandag: 10:00 - 22:00
Tirsdag: 10:00 - 22:00
Onsdag: 10:00 - 22:00
Torsdag: 10:00 - 22:00
Fredag: 10:00 - 02:00
Lørdag: 10:00 - 02:00
Søndag: 10:00 - 22:00


relaterte søk: hauen kro meny, hauen as, grand hotell egersund, kniv og gaffel
Nærliggende lignende selskaper
Mamarosa pizza og kebab house As Mamarosa pizza og kebab house As 16 meter Spiste pizza og kebab. Rullekebaben var best og stor, men mulig det var vårt valg av ...
Biblioteket Biblioteket 20 meter Dette var en fantastisk opplevelse , starter når jeg booka med full info og tilbake m...
Bar Tender Bar Tender 30 meter Hyggelig plass. Super bartender.
Mungåt Ølbar Mungåt Ølbar 54 meter Fantastisk atmosfære, fantastisk utvalg i drikke, og fantastisk betjening. Kan ikke b...
Corner Pub & Diskotek Corner Pub & Diskotek 143 meter http://www.cornerpub.no
Kosen Cafè Kosen Cafè 3 km Grei middag med mykje ulikt tilgjengeleg. Roleg område. QR-kode ved bestilling funger...
Anmeldelser
Grei nok plass dersom en ikke har de helt store forventninger. Kun en type øl på kran, men et utvalg boks/flasker. En av gjestene i vår gruppe ville bestille en cocktail men fikk beskjed om at så lenge som det ikke var fler på jobb så hadde de ikke tid til å lage dette. Ulike sitteplasser utendørs, både på fremsiden og baksiden av stedet.
Veldig koselig sted og veldig hyggelig betjening. Vi spiste en treretter og alle var blinkskudd
Hadde ikkje mat men stemning og service er på toppService: 5/5
Hyggelig atmosfære og betjening. Coronatiltak godt ivaretatt. Nydelig mat. Vi var 4, som alle spiste fisk. Breiflabb og Steinbitt. Kommer gjerne tilbake.
Veldig fin opplevelse. Lørdag kveld, ikke reservert bord. Ble raskt tildelt plass av hyggelig betjening. Bestillingen gikk fort, og maten servert på under 20 min. selv om det var mye folk. Fantastisk god mat, og gode porsjoner. Betjening påskudd hele tiden, vi manglet ingenting. Gjentas gjerne hvis anledning.
Hyggelig, god mat. Veldig stille, lite folkMat: 5/5
God/blid og høflig sted og komme til og god mat, anbefales.
Dyr julemeny, der maten og servicen ikke sto i stil til prisen. Resturant-eiere burde ta en tur til storbyen å smake på retter man betaler 400 kroner for.
Stedet har en spesiell karakter som får deg til å føle deg varm.
Veldig koselig sted i Egersund. Normalt en god meny med smakfulle retter. Torsdag er komledag, de er veldig gode. Restauranten har en koselig pub i første etasje, og et bra uteområde man kan nyte en god pils eller vin. Alle alkohol rettigheter.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler