facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for HAUER Trucking

HAUER Trucking

Info

Vi er et transportselskap med lang erfaring innen varebil, lastebil, ekspress tjenester og ruteplanlegging for våre kunder.

Historie

Erics Budservice endrer navn til HAUER, samtidig med at en overtar Lars Kroken AS sin langtransportavdeling på Åndalsnes. Navneendringen gjøres, for å tydeliggjøre at selskapet, etter snart 25 års drift, framover vil drive med så mye mer enn bare budservice.
HAUER står for bergbryter, og det symboliserer et veletablert, kvalitetsbevisst og solid selskap som har fokus på å levere til rett tid, på rett måte.
HAUER kjører faste ruter for store og små kunder. Vi dekker dine transportbehov så du oppnår kontinuerlig drift. HAUER garanterer at gods vil bli hentet og levert innenfor ønskede tidsrammer.

Vår drift består av å være fleksibel med å finne løsninger som dekker kundens behov.

Vi utfører også enkeltvise oppdrag som f.eks ekspresser med tilgjengelige varebiler og lastebiler for hasteoppdrag til svært gode priser.

Produkter

frakt, ekspress, budbil, lastebil, levering, henting, faste ruter, enkeltoppdrag

Adresse: Alvikvegen 201 B, 6019 Ålesund, Norway
Telefonnummer: 90363500
sa.reuah@tsop
By: Ålesund
Rute: Alvikvegen 201 B
Postnummer: 6019



relaterte søk: hauer rauma as, budservice ålesund, hauer as molde
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon HAUER Trucking.

ålesund gods- og fraktselskap

åpningstider, plassering. Alvikvegen 201 B ålesund transporttjeneste kart bykart, satellitt visning. HAUER Trucking adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på HAUER Trucking. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om HAUER Trucking med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler