facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Haugaland antirust

Haugaland antirust

Info

Understellsbehandling med Fluid Film (lanolinolje) fra:
1 ) Personbil : fra 2990,-

Historie

Fluid Film er basert på lanolinolje (ullfett/ sauefett) og har vært brukt i hele verden siden 1943 på skip og i offshoreindustren, bl.a. på grunn av sine saltvannsbestandige egenskaper. På grunn av de gode rustbeskyttende og ikke minst ruststoppende egenskapene, har Fluid Film vokst seg store innenfor mange bransjer og bruksområder. Vi erfarer at den virker helt unikt til understellsbehandling - både på nye og gamle biler. Vi anbefaler Fluid Film til første gangs behandlig både til hulrom og understell, da denne er svært penetrerende.



"Haugaland Antirust har en meget sentral beliggenhet med kun 1 minutt kjøring fra R47 ved Vedavågen og 5 minutter fra Kopervik/Åkrehamn. Vi utfører understellsbehandling med lanolinoljen Fluid Film til lave priser. Vi har fått positiv respons fra både NAF, biltilsyn og bilforretninger. Det er mange som har etterlyst et alternativ til de etablerte systemer. Oljens store fortrinn er at den ikke er avhengig av at karosseriet er helt rent og fritt for rust for at den skal virke."
Adresse: Bleikmyrvegen 7, 4276 Veavågen
Telefonnummer: 92655191
moc.liamtoh@10etmot
By: Vedavågen
Rute: Bleikmyrvegen 7
Postnummer: 4276


åpningstider

Mandag: 09:00 - 16:00
Tirsdag: 09:00 - 16:00
Onsdag: 09:00 - 16:00
Torsdag: 09:00 - 16:00
Fredag: 09:00 - 16:00


relaterte søk: fluid film, understellsbehandling haugesund, antirust haugesund, tectyl haugesund, antirustbehandling haugesund, tectylbehandling haugesund, lanolin haugesund, tectylering haugesund
Nærliggende lignende selskaper
Karmøy Color dip Karmøy Color dip 0 meter Color dip er et gummibelegg som et optimalisert spesielt til bil og felger .Color dip...
Veagarasjen Veagarasjen 1 km Bil og båt pleie - Coating - Lakkorrigering - Voks - Vask
M&D Invest as M&D Invest as 1 km Bruktbil, båt og MC i Veavågen.
Anmeldelser
Utfører arbeidet på en profesjonell måte. Aldri i tvil hvor jeg skal når jeg skal rustbeskytte bilen. Førsteklasses service,kvalitet og produkter.
Var innom med bilen for 2 års etterbehandling. Ikke bare ble bilen behandlet men eg og fikk en av de beste kundeservice behandlingen noensinne. Andreas hos de var en strålende ansatt og det var kjekt å henge der til bilen var klar. Takk for en hyggelig prat og kaffe. Prisen og arbeidet var og perfekt. Anbefaler på det varmeste.
Jeg var der for ca 5 år siden. Hadde bare positive erfaringer da. Er derfor jeg velger Haugaland Antirust igjen.
God service. Fikk også låne bil mens min ble behandlet. Hyggelig og hjelpsom, selv om det var travelt. Kan anbefales.
Min andre bil her. Meget fornøyd.Leverte bilen, tok ryggsekken på og gikk rundt Aurivatnet,tilbake ventet varm kaffe,så var bilen ferdig.
Kjempe bra jobb utført.
Er helt fornøyd, gjorde en god jobb, kan anbefales.
God service, vennlig, greie ansatte
Alltid fornøyd her.Har brukt de før.
God service og blid betjening
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Haugaland antirust med offentlig transport


Bleikmyrvegen 170 meter
210
N288
SK4909
SK4910
SK4914
Veakrossen 250 meter
209
SK4909
SK4910
SK4914
X210

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler