facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Haugesund Billedgalleri/ Haugesund Kunstforening

Haugesund Billedgalleri/ Haugesund Kunstforening

Info

Haugesund Kunstforening har sine utstillinger i Billedgalleriet som er regionens kunstmuseum (www.haugesund-billedgalleri.no)

Historie

Haugesund Kunstforening ble stiftet i 1913. Haugesund Kunstforening har hatt faste visningslokaler i HaugesundBilledgalleris lokaler siden 1959. I 1973 gav Kunstforeningen den faste samlingen til Haugesund kommune mot at kommunen sørget for ideelle utstillingslokaler for Kunstforeningens salgsutstillinger. I tillegg skulle det skaffes tilveie gode magasinforhold og visningslokaler for den faste samlingen. Lokalene som Haugesund Kunstforening benytter seg av i dag sto ferdige i 1978.

Haugesund Kunstforening presenterer årlig mellom 12 og 15 salgsutstillinger. Utover dette arbeider foreningen ”… ved utstillinger, utlodninger, foredrag og annen virksomhet [for å] fremme kjennskap til og skape interesse for bildende kunst”
(Haugesund Kunstforenings statutter).

Haugesund Billedgalleri ble opprettet som museum og kommunal institusjon i 1973. Billedgalleriet er en avdeling tilsuttet Haugesund Kultur og Festivalutvikling KF (KUF KF); et kommunalt foretak i Haugesund kommune. Eiendommen og samlingen tilhører KUF KF.

Adresse: Erling Skjalgssonsgt. 4, 5523 Haugesund, Norway
Telefonnummer: 52 74 41 80
By: Haugesund
Rute: Erling Skjalgssonsgt. 4
Postnummer: 5523



relaterte søk: kunst haugesund, kunstutstilling haugesund, karmsund folkemuseum, haugesund rådhus
Nærliggende lignende selskaper
Galleri Albertine, Abbi M Design Håndlaget Keramikk Galleri Albertine, Abbi M Design Håndlaget K... 388 meter Galleri Albertine er stedet for godt håndtverk, vakre former til en relativt fornufti...
Galleri Hantho Galleri Hantho 754 meter Elendig telefonservice, hun var frekk og bare slengte på røret.. gikk heller til dahl...
Wonderwall.no Wonderwall.no 969 meter Mye fin kunst
Artgallery by Heidi Artgallery by Heidi 2 km Maler for det meste akrylbilder på lerret.Maler endel på bestilling om det er noe spe...
Hemmingstad Kultursenter Hemmingstad Kultursenter 3 km Vi var å så på stykket Alladin og vi storkoste oss 2 voksne og 3 barn, og så spist...
Studio Fryd Studio Fryd 4 km Fotograf Silje Berg Emberland
Anmeldelser
Flott utstilling Hjem og flott sang av @mandskoretav1914Besøkte stedetPå en ukedag
Veldig lite, vi fikk viking mat utenfor inngangen som var vel høydepunktet. Betalte 100kr for inngang. Tok vel 5 min så hadde vi sett alt som var og se inne.
Ein fantastiske konsert med Nils Petter Molvær. Ein strålande plass for intim konserter.
Veldig fint kunstgalleri med spennende skiftende utstillinger, samt flotte permanente maleri.
Synes det er uforståelig at gallerien stenges så tidlig på en lørdag. Er akkurat i helgene folk har mer fri for å besøke musser og gallerier.
Flott utstilling og gode rom for refleksjon og betraktnibg. Ekstremt imponerende utskjæringer i gulvet på utstillingsrommet i kjelleren: må oppleves!!!
Veldig fine utstillinger...suverent bygg.....fine gaveartikler fra Goas kunst! Kjekt å se et helt rom med Ole Frøvigbilder!
Ikke så veldig spennende for meg. Men noe var det da der.
Super høstutstilling og vertskap
Flotte utstillingerBesøkte stedetPå en ukedagVentetidIngen ventetidForhåndsbestilling anbefalesNei
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler