facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Haugesund Bowlingklubb

"VIKTIG! LES! I nyere tid har vi opplevd at enkeltpersoner går inn og endrer åpningstidene våre, og vil derfor presisere at vi har åpent 365 dager i året! :"
Adresse: Elgstien 11, 5517 Haugesund, Norway
Telefonnummer: +4752736879
By: Haugesund
Rute: Elgstien 11
Postnummer: 5517


Nærliggende lignende selskaper
Anmeldelser
Dette stedet burde stenges og rehabiliteres helt. Dårlig kundecservice, info, bare 2 eller 3 av banene fungerer. Sneglene faller av seg selv, kulene kommer ikke tilbake, maten er forferdelig og dyr.
Under forhåndsbetaling av bowling ble vi pga. en misforståelse belastet for dobbelt så mange runder som vi skulle ha. Jeg var ikke fornøyd med tilgodelapp og krevde pengene tilbake. Etter mye krangling hvor ekspeditør måtte kontakte daglig leder fikk jeg Vippset tilbake pengene da tilbakeføring til kort ikke var mulig. Puttet 20,- på en spillautomat som ikke fungerte noe som er vanlig pga. gammelt utstyr/dårlig vedlikehold, men orket ikke ta opp kampen med hun bak disken. Blir lenge til neste besøk.
Va der for ca 3uker siden. Det va bare rot. Rundt halvparten av banene va ødelagte og de byttet meg og kompisene mine rundt på 3-4 baner og alle de va det også bare problemer med. Det må fikses isåfall før eg i det heile tatt komme tilbake der
Helt elendig kundeservice. Damen som hjalp oss var ikke til noe hjelp. Ingen av banene fungerer. Stedet burde stenges. Vi sporte om å få pengene tilbake på den andre runden som vi ikke spilte. Men damen i kassen sa at det ikke var deres ansvar at banene ikke fungerte.
Ventet i over 2 timer på bane… når vi først fikk banen funket ingenting, problemer med kjeglene og kulene. Dårlig service når vi spurte om refusjon. Sure ansatte! Anbefaler IKKE dette stedet!
Ble møtt med at det var fullt, selv om flere av bananen sto ledige. Fikk etterhvert skrive oss opp på en «venteliste» så skulle vi bli ringt når det var ledig bane, var nr 5 på listen, ventet i over to timer ingen har ringt, selv om vi ser det er mange ledige baner.
Var her på besøk og måte bytte bane hele 4 ganger pga "tekniske feil" da vi får snakke med daglig leder, tør ikke daglig leder møte kundene sine som betaler lønn. Når vi forlanger og snakke med han av en hyggelig ansatt, kjefter og smeller dennne lederen på sin ansatt bak lukket dører. Dette holder ikke mål, både for kunder og ansatte. Anbefaler dere ikkje og bruke denne plassen !
Baner fungerer dårlig, maten er ikke spesielt god, dårlig service av personal og eier er jo totalt ute å sykler! Savner han som drev hallen i fjord, det var kar som både kunne bowling og butikk!
Ble møtt av et surt kvinnfolk i kassa som ikke aner hva kundeservice er og ba oss komme oss unna disken når vi ventet på å få bane. Hold dere unna denne plassen
Flere av banene virket ikkje skikkelig, tull med kjegler og kulene kom ikkje i retur, ga beskjed om dette men blei ikkje trudd
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler