facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Haven Café Og Pub

Adresse: Storgt. 1, 2050 Jessheim
Telefonnummer: 95063995
By: Jessheim
Rute: Storgt. 1
Postnummer: 2050



relaterte søk: torget pub jessheim, haven jessheim, hydranten jessheim, utesteder jessheim
Nærliggende lignende selskaper
Haven Cafe & Pub Haven Cafe & Pub 7 meter Jessheims beste pub og utested. 4 resident DJs.
Anmeldelser
Tok bare en øl til middagen på egon. Gikk så til haven. Ble der nekta servering fordi jeg allerede var berusa.
Møkka plass. Tatt 3 øl og satt egentlig helt i ro så kom vakta og så jeg måtte gå fordi jeg var for full... Jeg undrer meg dem som var så drita og løp rundt der inne som noen idioter ikke ble kasta ut. Blir søppelsted av og ha søppelvakter som ikke kan jobben sin. Kveldens oppdrag er vel ikke å kaste ut så mye folk som mulig? Var ute den 12/04/2019. Møtte ei ute der som så hun ble kasta ut og bare tatt 2 øl.
Hellt ok liv der men noe slitent .. dessuten til tider sure vakter uten å ha noe grunn for å være det .. veit om folk som har blitt nekta adgang som edru sjåfør dette er dårlig
Sure folk som jobber. Doven å smakløs øl. Sliten sted. Hold dere unna her. Klaget på ølen. Men del som jobber her så neida ikke noe galt med den ...siste gang jeg gikk hitt gitt........
Dette er plassen du går inn når du går ut. Fantastisk sted, hyggelig personale og fantastiske eiere i Ilse og Dag. En pub hvor du føler deg hjemme.
Var en vakt der som tydeligvis hadde mindreverdighetskomplekser. Var ute med dama og danset, så kom vakta bort til meg og sa han hadde fått klager på meg og kastet meg ut. Skal nok heller dra på andre steder i fremtiden!!!
Generelt dårlig musikk. Uappettitelig område for yngre mennesker siden stedet appellerer mer for eldre generasjoner. Det finnes definitivt bedre steder i nærheten.
Koselig plass og flotte bartendarer...men toalettene dra ner...dei var ekle! Så litt meir reinhold utover natta...så blir ta topp karakter!
Stedet for å bli full og gå igjen. Lite og trangt. Men fin ute atmosfære!
Men å huske no julebord greier der usikker på om jeg har vært innom
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler