facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Havsport Dykkersenter

Havsport Dykkersenter

Info

Havsport Dykkersenter ble startet 15 mai 1984 av Kaj M. Sjølie. Vi var dermed en av de aller første dykkersenter i Norge. Det ble åpnet både dykkerbutikk og dykkerskole i Kjøpmannsgata 41, samt startet en svært aktiv turvirksomhet.

Historie

Havsport Dykkersenter ble startet 15 mai 1984 av Kaj M. Sjølie. Vi var dermed en av de aller første dykkersenter i Norge. Det ble åpnet både dykkerbutikk og dykkerskole i Kjøpmannsgata 41, samt startet en svært aktiv turvirksomhet.

Fra 1994 - 2006 var Kaj Sjølie daglig leder for Dykkersport avd Trondheim. Dette var i samme lokaler. Han sluttet her i 2006 og sammen med Signe Selven ble Havsport Dykkersenter igjen vekket til live. De er nå eiere og drivere av Havsport Dykkersenter.

I de første 10 årene var Dykkersenteret et såkaldt CMAS-senter (fransk dykkerorganisasjon). Fra 1994 gikk vi over til PADI Internasjonal (amerikansk dykkerorganisasjon). Dette ga mye bedre kursmateriell og en kursform som falt i smak hos nye elever. Resultatet var en stor økning i kursvirksomheten.

I 2008 ble Havsport eneimportør for SubGear (tidligere Seemann) i Norge og et fullverdig Scubapro-senter. Men vi tilbyr alle merker både i butikk og på vår nettbutikk.

Dykkersenteret har i alle år holdt til i de samme lokalene i Kjøpmannsgata 41 i Trondheim.

Adresse: Kjøpmannsgata 41, 7011 Trondheim, Norway
Telefonnummer: 73504488
By: Trondheim
Rute: Kjøpmannsgata 41
Postnummer: 7011


åpningstider

Mandag: 10:00 - 18:00


relaterte søk: Dykkerkurs Trondheim, Oslofjorden Dykkesenter, Dykkesenter Fornebu, Jæren Dykkersenter, Snorkling Trondheim, Stavanger Dykkersenter, Service dykkerutstyr Trondheim, Mares norge
Nærliggende lignende selskaper
MidtDykk MidtDykk 999 meter MidtDykk > Frivannsliv
Fridykk Midt-Norge Fridykk Midt-Norge 4 km MidtDykk > Frivannsliv
Anmeldelser
Fantastisk plass å booke kurs og kjøpe utstyr. De holder teori/praktisk kurs på en solid og lærerik måte og gjør det morro å dykke. Martin Grønning er en kjempebra instruktør. Anbefales på det sterkeste dersom du vil begynne, friske opp eller gå mer avansert.
Veldig god service og de har veldig godt utvalg
God kompetanse og høyt faglig nivå.
Mye flott utstyr, god service.
Alltid fornøyd med servicen hos b.la. Kai ved Havsport. Prisene er gode og utvalget er bra. Gode dykkerkurs har dem også.
God fagkunnskap, super service. Fikk også testet utstyret.
Kjempe kompetanse, service og hyggelige instruktører. Arrangerer fine turer og Padi kurs.
Det er alltid koselig å komme til Kaj Sjølie på Havsport. Han har gode kunnskaper innen dykking - og kan komme med god råd til alle som vil starte med dykking. Han har profesjonelle instruktører på dykkekursene.
Flott service og masse kunnskap
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler