facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Healing-Magnus Chackrahealing

Healing-Magnus Chackrahealing

Info

Kontakt: [email protected]

Historie

”Bli mer glad i deg selv”

Ved personlig oppmøte, kan jeg hjelpe deg til å finne mer glede – føle letthet - øke dine energi og finne indre stillhet. Ved hjelp av kanalisering av LYS.

”KJENNER DU PÅ NOEN AV FØLGENDE FØLELSER”

Sliter med langvarig sorg – ventesorg - tankespinn - angst - har lite energi - deprimert – frykt for å være den du egentlig er.

Årsaken kan være at du kommer som regel i siste rekke når det kommer til å ta vare på deg selv.
Kanskje lever du et liv på autopilot.
Kanskje føler du av og til at du bare eksisterer.

”DU ER IKKE ALENE”
Du har kommet til rett sted hvis du kjenner deg igjen i noe av dette.

Du ønsker og ha mer energi, overskudd og ha økt indre sinns ro.
Du ønsker å ivareta ditt gamle og autentiske jeg: Ekte og kjærlige følelser og ikke bekymre deg for livet.
Du er motivert for å ta aksjon og gjøre en forandring.
Du ønsker å føle kjærlighet også til deg selv.


Tilbakemelding fra kunder:

- De opplever å være i umiddelbar indre fred og ro.
- De opplever en følelse av ro og godhet i hele kroppen.
- De opplever å være i bedre psykisk balanse.
- De opplever å ha bedre konsentrasjon.
- De opplever indre trygghet.
- De opplever en følelse av glede.
- De opplever at ha mer energi.


Det er kanskje ikke så mange som kjenner meg. Mine aktiviteter innenfor alternativ behandling har vært med meg hele livet.
Jeg er generasjons-healer fra Island.
Jeg var rundt fem år når jeg skjønte at jeg hadde varme hender. Jeg la først merke til det når jeg la hendene mine på katter og hunder. Jeg så at de la seg ned, som om de skulle sove. Det er slik de fleste av mine healinger starter. På den tiden snakket man om å bruke naturkreftene, healing var et ukjent ord for meg og de rundt meg. Jeg var over 40 år da jeg hørte ordet healing for første gang gjennom sjeleforskning prosjekt. I min oppvekst var naturkreftene brukt på mennesker.

Som barn og ungdom så jeg opp til menneskene rundt meg, og ble formet av samfunnet slik mor, far, mine venner, læreren, skolen, arbeidsgiveren og samfunnet ville ha meg til å være. Jeg sluttet å være meg selv og strebet etter å være som alle andre. Jeg glemte til slutt hvem jeg selv var. Jeg forsto etterhvert at de rundt meg ikke var slik de var, på grunn av meg, men på grunn av seg selv.

Min vei tilbake til meg selv, var når jeg i 1987 startet opp som lærling hos Sri Chinmoy hvor jeg var elev frem til 1996. Han var en åndelig yoga mester i meditasjon og spiritualitet. Jeg hadde et sterkt ønske om og ta imot nye relasjoner, og endre på gamle.
I begynnelsen brukte jeg meditasjon som flukt fra livet, men forsto etter hvert at jeg gjorde mine største fremskritt i meditasjon med ett barns synspunkt, ekte og kjærlige følelser. Jeg forsto også at jeg ikke trengte å stole på andre mennesker, kun på meg selv, for å ta de rette valgene. Meditasjon var min vei tilbake til meg selv.

På det tidspunktet hadde jeg en frykt for å stå frem og bli dømt. Healing var ikke akseptert. Mine foreldre jobbet i vanlige yrker som politi, handelsmann og sykepleier, men på fritiden og i det skjulte drev de med healing, yoga og klarsyn. Min mor kalte det for syklubb fordi sannheten ikke var akseptert av samfunnet. Dagens samfunn er mer åpne for healing, spiritualitet og meditasjon som alternativ eller supplement til vitenskapen.

For fem år siden våget jeg å jobbe med healing offentlig, fordi jeg ønsker å være meg selv, og jobbe mer med det jeg virkelig elsker å jobbe med, nemlig LYSET.

Jeg ønsker at lyset mitt skal være så sterkt og lyst,
at folk søker til lyset mitt som fluer.
De kunne bade seg i det og gjenspeiles i det
Og se at vi er alle refleks fra lyset alene.
Magnus.

Problemene oppstår, når man ut i fra tankene, skaper og manifesterer våre liv. Tankene er mye mer viktige enn hva vi tror. Tankene våre manifesterer seg i det vi gjør, hvordan vi er og hvordan kroppen har det. Med negative tanker over lengre tid, vil manifestere seg som sykdommer, smerter eller annet fysisk ubehag.

Healing går på chakra som er energifelt i kroppen. Hvert chakra har med forskjellige tanker og følelser knyttet til seg, og også fysisk ubehag på forskjellige steder i kroppen. Jeg kan ta eksempel i rot chakra. Rot chakra handler om moder jord, mor, tillit, trygghet, overlevelse, penger, hjem og jobb. Om man for eksempel har dårlig forhold til mor, hjem eller jobb, over lengre tid, kan det manifestere seg en sykdom i den fysiske kroppen. Det kan utløse seg som for eksempel sykdommer som har med nyrene og utskyllingssystemet å gjøre.

De syv chakraene vi har i kroppen er rot chakra som ligger midt i kroppen i underlivet, harachakra som ligger i magen, solarplexus som ligger over navlen, hjerte chakra som ligger i brystet, hals chakra som ligger i halsen, Det tredje øyet som ligger i pannen, og kronechakra som ligger på toppen av hodet.

Vi har også noe som heter Yin og Yang, du har kanskje hørt at yin og yang er motsettninger, men i healing er det kvinnelig og mannlig energi. Har du for eksempel problemer i venstre kne, har det med rot chakra på yin siden. Altså enda mer spesifikk hva som er galt, og hvordan du kan jobbe med det.

Vi kan aldri være i hundre prosent balanse i alle chakraene våre, og vil alltid oppleve småplager, stress og uro en gang i blant. Man trenger ikke å være syk for å komme på healing, man kan komme for å få ro, balanse, positive tanker og avslapping i kropp og sinn.

Healing virker helt eller delvis på alle som får behandling. Man merker mest forskjell de første dagene. Healingen virker vanligvis mest første to dagene og den vil fortsette og virke i opptil 3. uker etter behandling.

Adresse: Steinlia 37, 4049 Stavanger, Norway
Telefonnummer: 92663701
By: Stavanger
Rute: Steinlia 37
Postnummer: 4049


Nærliggende lignende selskaper
Love Nails Stavanger- Natalia Gryta Love Nails Stavanger- Natalia Gryta 2 km Oversatt av Google Profesjonell service, hyggelig pris, Natalia er veldig talentfull,...
Beauty By Astrid Beauty By Astrid 2 km Fint lokal og bra service!Tjenesten: Voksing
Fredrik & Louisa Fredrik & Louisa 4 km Herlige ansatte med god produktkunnskap og anbefalinger
Benthes healingterapi Benthes healingterapi 4 km Velkommen til Benthes healingterapi, for å se hva jeg tilbyr, gå inn på tjenester.
Småbruket på Ullandhaug Småbruket på Ullandhaug 5 km Småbruk med høner, sau og kaniner
Kia-Ora Kia-Ora 6 km Oversatt av Google Hyggelige og hjelpsomme damer!! De underviser i norsk A1 - B1 for...
PrivateCare Cosmetics PrivateCare Cosmetics 6 km Fantastisk service, bred faglig kunnskap og en aktør som hele tiden holder seg up to ...
Tonje Kolnes Røinås - Choose your lifestyle Tonje Kolnes Røinås - Choose your lifestyle... 6 km Hvilke drømmer har du? Hva er prisen på dine drømmer? Skulle du ønske du hadde mer ...
Jentekvelder Stavanger og omegn Jentekvelder Stavanger og omegn 6 km Vil du samle jentegjengen til en jentekveld litt utenom det vanlige? Vi tilbyr blant...
HairMax Norge HairMax Norge 6 km HairMax er verdensledende innen laserteknologi for å bekjempe tynt hår. Ved hjelp av ...
Manikyr i Stavanger Manikyr i Stavanger 6 km Jeg driver med billig manikyr og pedikyr i Stavanger.
Alternativmessen i Stavanger Alternativmessen i Stavanger 6 km 23.-25.september 2011. Folkets hus.
Red Nails boutique Red Nails boutique 7 km Oversatt av Google Flott arbeid gjort på vippene mine! Vennlig og profesjonell. Orig...
The nail loft The nail loft 7 km Uten tvil de dyktigste i byen, extremt god hygiene
ReiKi by SigRun ReiKi by SigRun 7 km Reiki therapy is an alternative healing modality. It is relaxing and reduces stress, ...
Gabriela Beauty Therapist Gabriela Beauty Therapist 7 km Classic Eyelash Extensions Volume Eyelash Extensions Eyelash Lifting LVL Depilation w...
Brow Studio Brow Studio 7 km Har aldri vært så fornøyd med brynene mine før Nadine gjorde det for meg. Utrolig hyg...
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler