facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Hedda Hytter

Hedda Hytter

Info

La oss sammen skreddersy din nye hytte.

Historie

Utgangspunktet for den første Hedda-hytta var filosofien om nærhet til naturen, en filosofi som har begeistret kjøperne og gitt Hedda-hytta status som både moderne klassiker og stilikon. Det nordisk rene, funksjonelle og praktiske kjennetegner alltid en Hedda-hytte.

Produkter

Norwegian made classic modern cabins.

Adresse: Hedalsvegen 1165, 3528 Hedal, Oppland, Norway
Telefonnummer: 61349780
on.addeh@tsop
By: Hedal
Rute: Hedalsvegen 1165
Postnummer: 3528



relaterte søk: hedda hytter anneks, hedda hytter hedvig, hedda hytter interiør, hedda hytter sjusjøen, hedda hytter erfaring, hedda sportshytte, hedda hytte til salgs, hedvig hytte
Anmeldelser
Elendig prosjektledelse. Signerte i februar og på høsten var ikke byggesøknad sent inn til tross for gjentatte henvendelser fra meg. Fikk inntrykk av at prosjektleder ønsket å spenne bein på meg som selvbygger. Måtte sette bort det meste og hytta ble nær dobbelt så dyr. Frem til signering var det god stemning og fleksibilitet, etter underskrift så var det kun liten skrift som gjaldt. Kontrakten jeg signerte tok KUN sikte på å sikre Hedda, så les igjennom nøye og bruk gjerne advokat for en ordentlig gjennomgang av den. En muntlig avtale kan du glemme, enhver detalj må ned på papiret! Fikk etterhvert ny prosjektleder som gjorde en solid jobb, og fikk prosjektet opp av grøfta, men da var mesteparten av kostnadene allerede påløpt. Når hytta stod ferdig viste seg å være gjort en feil og dette ble utbedret raskt og korrekt, så det var bra. Hytta i seg selv er jeg godt fornøyd med, og innleide snekkere, rørlegger og elektrikker var meget flinke.
Disse er ikke til å stole på. Amatørmessig prosjektledelse og vanskelig å komme i dialog når noe er feil. Hold dere unna!
Her lages det flotte hytter.
Flott selskap, enkle og superstemningsfulle norske hus Hyggelig, hyggelig ledelse og produksjonsteam
Profesjonalitet!!!
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Hedda Hytter med offentlig transport


Storrustemoen 170 meter
332
Fesja bru 350 meter
239

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler