facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Heddaprisen

Heddaprisen

Info

Heddaprisen deles ut årlig for fremragende prestasjoner innen norsk scenekunst. Ansvarlig arrangør er Norsk teater- og orkesterforening (NTO).

Historie

Heddaprisen er en av de mest prestisjetunge utmerkelsene i norsk teaterliv. Prisen ble delt ut for første gang i 1998 av Norsk teater- og orkesterforening (NTO), og har siden blitt delt ut årlig for fremragende prestasjoner innen norsk scenekunst.

Prisutdelingen har i alle år funnet sted på et av NTOs medlemsteatre, og blant vertsteatrene finner vi Nationaltheatret, Det Norske Teatret, Riksteatret, Rogaland Teater, Den Nationale Scene, Teatret Vårt, Oslo Nye Teater og Det Åpne Teater.

Adresse: Sørkedalsveien 6, 0369 Oslo, Norway
Telefonnummer: +47 23 10 09 90
By: Oslo
Rute: Sørkedalsveien 6
Postnummer: 0369



relaterte søk: Heddaprisen vinnere, Heddaprisen kategorier, Heddadagene 2023, Heddaprisen 2020, Heddajuryen
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Heddaprisen.

Oslo organisasjon

åpningstider, plassering. Sørkedalsveien 6 kart bykart, satellitt visning. Heddaprisen adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Heddaprisen. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Heddaprisen med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler