facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Heggøy Rorbuer

"Opplev vakre Øygarden, kun en times kjøretur fra Bergen. Heggøy er en liten fredfull idyll, beliggende rett ved storhavet. Et eldorado for fiske, kajakk, båtturer, dykking, bading m.m. I tillegg har Øygarden flotte turløyper. Liker du å gå på tur må du sjekke ut «Kystpasset 2021» . Skogsøy som er en av mine favoritter, befinner seg 10 min unna med bil. Rorbuene er utstyrt med vaskmaskin, oppvaskmaskin, fryser, kaffetrakter og det meste av det du måtte trenge for et enkelt opphold. Rorbuene har 4 eller 8 sengeplasser. Ta med eget sengetøy / håndkle eller du kan leie hos oss.Båtutleie; Vi har Øien 18 fots båter med 40 hk og også mindre båter.Mulighet for leie av kajakk.Velkommen til oss"
Adresse: Heggøyvegen 103, Tjeldstø, Hordaland, Norway
Telefonnummer: +4799109656
By: Tjeldstø
Rute: Heggøyvegen 103



relaterte søk: rorbuer i hordaland, rorbu askøy, rorbuer vestlandet
Anmeldelser
Flotte rorbuer med fin beliggelse. Fint utgangspunkt for fiske, padling, bading og enkle fotturer. Familievennlig.
Fantastisk plass, nydelige rorbuer med utsikt mot havet, og et enda mer fantastisk vertskap. Anbefales på det varmeste!. Benedicte R
Fantantisk beliggenhet. Glimrende service fra utleier.
Fantastisk plass med meget hyggelig vertskap
Vi tilbrakte en fiskeferie der med seks mann. Boligen passer for maksimalt seks personer. Planløsningen på rommene i huset er flott, vi hadde nummer 4. Alt er i god stand og meget godt vedlikeholdt. Omsorgen fra eieren er utmerket. Båtene er også gode og utstyrt med Garmin navigasjon/ekkolodd. Lavt drivstofforbruk med tilstrekkelig ytelse. Fiskeresultatene var tilfredsstillende. Bare sengen min var ikke god. Alt i alt et flott sted å bo.
Super vakkert hjørne i Norge, med et fantastisk landskap. 50 km nord for Bergen, som selvfølgelig har mye å by på. Flott sentrum, museer og fisketorget... Taubanen, byturer og mange restauranter og små og store butikker inviterer til å dvele. Selve Heggøy er ja, et veldig lite, typisk norsk sted. Det er en butikk og en bensinstasjon i nærheten 1,5 km. Her kan du selvfølgelig fiske overalt. Fjordområdet kan nås med båt på ca. 25 minutter langsom reise og Atlanterhavet på bare 15 til 20 minutter. Lange og ragam, sei, torsk og sei biter regelmessig og i alle størrelser. Vi hadde definitivt en veldig fin ferie her, et flott hus, en flott utleier og fantastisk vær.
Fiskegruppen vår likte det så godt at vi skal dit igjen i år! ... folkens, dere må gå dit! Fantastisk!
Flott overnatting, godt utstyrt, flott beliggenhet og toppbåter pluss et interessant fiskeområde...jeg kommer tilbake!
Vakkert anlegg, vennlig utleier Jan Båter er godt vedlikeholdt
Vakkert stykke jord. Igjen når som helst.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Heggøy Rorbuer.

Tjeldstø feriehusutleie

åpningstider, plassering. Heggøyvegen 103 kart bykart, satellitt visning. Heggøy Rorbuer adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Heggøy Rorbuer. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Heggøy Rorbuer med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler