facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Hegra Festning

Hegra Festning

Info

Dette er en side for de som ønsker å holde seg oppdatert på det som foregår på Hegra Festning gjennom sesongen.

Historie

Hegra festning er i dag et levende festningsanlegg. Hele anlegget er intakt med blant annet skyttergraver, tunneler, ganger, oppholdsrom og kommandotårn. Festningen ligger i et naturskjønt område og egner seg godt til dagsutflukter.

Adresse: Hegra Festning, 7520 Hegra
Telefonnummer: 468 70 400
By: Hegra
Rute: Hegra Festning
Postnummer: 7520



relaterte søk: hegra festning åpningstider, hegra festning 1940, hegra festning kafe, hegra festning åpningstider 2018, hegra festning kart, hegra festning falne, hegra festning historie, hegra festning 2 verdenskrig
Anmeldelser
Fint at man kan rusle rundt på festningen uten guide, godt med info på skiltet når man ankommer parkeringsplassen. Perfekt om man ønsker gratis underholdning. Ellers finnes det toalett og kafé, og ganske fin vei som gjør mye av festningen mulig og se for de som er litt dårlig til beins. Vært her fler ganger og kommer definitivt innom de neste årene framover også.
Helt supert sted for en utflukt og litt historie, fascinerende sted, mye mer interessant enn det jeg trodde. Anbefaler alle som er innom Stjørdal regionen til å dra en tur innom dette stedet. Inngangen er gratis og det er mye å se.Besøkte stedetPå en ukedagVentetidIngen ventetidForhåndsbestilling anbefalesNei
Spennende å se/lese om historien.....Besøkte stedetPå en helgedagVentetidIngen ventetidForhåndsbestilling anbefalesIkke sikker
Spennende å gå under jorda i festningen, var vel verdt avstikkeren.
Dette stedet er vært et besøk. Omvisning lørdag og søndag. Velger du en annen dag, bør du gjøre deg kjent med historien først.
Spennende. Mange områder som er stengt av. Men festningen er i ganske god stand, å man kan godt bruke en dag på utforsking her, god utsikt er det å.
Var der 30.7.23 og hun som var i cafeen så mest på beina mina, og jeg gikk bare i shorts. Det synes jeg var upassende. Ellers er det helt greit der. Men det drypper en del i fra takene inne i tunellene og er vått på bakken. Så det skulle det kanskje ha vært gjort noe med. Og litt bedre belysning overalt. Og at det ikke var sperret opp di trappene til disse kanonene, men at man kunne ha gått å sett på disse også. Og så skulle det blitt utbedring av veien opp dit. Altså ikke fra parkeringen til selve festningen, men fra skiltet der det står hegra festning og til parkeringen. Og at det har blitt laget møteplasser og sånn. For stjørdalinger er som vi vet glad i å kjøre fort. Og di stopper ikke når di møter noen.
Fantastisk flott sted. Blei som ett barn igjen. Og jeg er 51år.
Flott med tuneller og litt lyd effektBesøkte stedetPå en ukedag
Veldig historisk plass, anbefaler en omvisningstur så du får med deg historikken. Her har det skjedd mye som ikke er i historiebøkene fra Skolen.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler