facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Heim Fredrikstad

Heim Fredrikstad

Info

Heim Gastropub

Historie

HEIM er en Gastropub.
Vår suksess tuftes på det beste av råvarer, både mat og drikke, foredlet av flinke folk.
En samlingsplass for nærmiljøet med befriende atmosfære.
Stedet du føler deg hjemme, når du trenger å komme deg bort.

Vi setter høy kvalitet på mat og drikke i fokus. Maten er ekte, ujålete og tøff og du finner alltid innslag fra lokale produsenter på menyen. Vi har et bredt drikkeutvalg, med et spesielt fokus på øl fra norske og utenlandske mikrobryggerier som vår ekspertise.

Heim har et konsept som appellerer bredt til både kvinner og menn i ulike aldere. Dette blir et sted for folka i Fredrikstad, en møteplass og et treffsted for lokalbefolkningen igjennom hele året.

Vi legger mye sjel i lokalene for å skape en lun, varm og intim atomsfære. Med stort fokus på detaljer og særpreg som er unikt for den enkelte byen Heim etablerer seg i.
Heim Fredrikstad vil være et sted man kan bruke til mange ulike anledninger og vi vil invitere byens befolkning med på Heimkunnskap hvor man kan delta på smakinger, og utfordre de andre Heimene i Norge i vårt faste quizkonsept.

Heim finner du også på Lillehammer, Gjøvik og St.Hanshaugen.

Adresse: Storgata 15, 1607 Fredrikstad
Telefonnummer: 69109280
on.buportsagmieh@datskirderf
By: Fredrikstad
Rute: Storgata 15
Postnummer: 1607



relaterte søk: heim fredrikstad meny, heim gjøvik meny, heim gastropub, heim gastropub fredrikstad meny, heim gastropub fredrikstad, heim gastropub meny, heim restaurant fredrikstad, heim quiz
Nærliggende lignende selskaper
Havnelageret Gastropub Havnelageret Gastropub 22 meter Veldig god, "hjemmelaget" mat, til greie priser. Og veldig hyggelig betjeni...
Anmeldelser
Hyggelig betjening. Rask servering av maten.. Utvalget består av pubmat og akkurat passe stor meny. Det ble valgt ulike retter fra menyen og de svarte til forventningene av pubmat. En lien minus, burgeren var stekt akkurat litt for lenge. Ønsker du et glass med drikke og pubmat er Heim absolutt et alternativ Alternativer for vegetarianere: Vegetar burger. Det er også fiskesuppe.
Slipper inn alt for mange folk. Såvidt man kommer seg fram der inne. Helt ok når det ikke er stappfullt.
Morsom meny, helt ok bangers & mash men med potetmos som bærer preg av hurtigmikser heller enn å bli most - derav limaktig konsistens. Flott presentasjon. Var slutt på kylling til salat men veide greit opp med å tilby biffkjøtt. Eneste stedet jeg vet om som serverer boeuf bourguinon. Noe smal og kjedelig ølmeny. Hyggelig betjening.
Kjempekoselig plass, veldig hyggelog atmosfære. Gos service og trivelig personale. God mat, bra utvakg på menyen av både mat og drikke. Føler at man får "det lille ekstra" som kunde. Bra med plasser inne, men også god plass ute.
Skyhøy pris på spareribs og kun 2 bein m kjøtt/ fett… Forferdelig dårlig ift andre restauranter der de serverer spareribs !!! Har alltid vært fornøyd m Heim andre stederL.hmr, Gjøvik & Oslo, men her er d nok siste gangen
besøket falt sammen med Glommadagene, så det var hektisk. Hamburger og fishnchips smakte veldig godt. Men p.g.a at de hadde det litt travelt og tydeligvis manglet folk, Så ble fisken lunken. Men alt i alt et bra måltid . Må nok komme tilbake når det er litt roligere. anbefales.
Hyggelig sted med god mat. Vi var innom for middag i vinterferien når hele byen hadde middag for en hundre lapp per person. En god mulighet for å teste byens restauranter. Vi var veldig fornøyd med mat, lokale og service. Dette stedet kommer vi gjerne tilbake til.
Hyggelig sted, god stemning og god mat Mat: 5/5
Veldig god fiskesuppe der. Burgeren var også god.
Veldig gode fiskesuppe og bourguignon
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Heim Fredrikstad med offentlig transport


Sentrum fergeleie 30 meter
805
Farmanns gate 100 meter
10
112
114
115
117
119
171
172
195
199
5
630
VY6
Farmanns gate 100 meter
Farmanns gate 110 meter
10
112
114
115
117
119
171
172
194
199
5
630
VY6
Stene R 220 meter
10
112
114
115
117
119
171
172
195
199
5
630
VY6

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler