facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Heimdal Eiendomsmegling AS

Heimdal Eiendomsmegling AS

Info

Det Lille Ekstra. Alltid!

Historie

Ett av landets ledende eiendomsmeglerforetak - kjent for innovativitet, kreativitet og samhold.

Vi er en FOR bedrift! "Folkelig - offensiv - ryddig".

Vi yter alltid det lille ekstra for at nettopp ditt salg skal bli en suksess. Det har ført til at over 9 av 10 kunder gjerne vil anbefale oss til venner og kjente. Det er vår beste attest, og en bekreftelse på at våre metoder virker.

Etikett

Vi yter alltid det lille ekstra for at nettopp ditt salg skal bli en suksess. Det har ført til at over 9 av 10 kunder gjerne vil anbefale oss til venner og kjente. Det er vår beste attest, og en bekreftelse på at våre metoder virker.



"Vi legger masse følelser inn i en bolighandel - akkurat som deg. Når du velger Heimdal Eiendomsmegling velger du også tilstedeværelse. Vi er tilgjengelig for deg gjennom hele salgsprosessen, og vi veileder deg fra første møte til boligen er solgt. For oss er det en selvfølge. For deg betyr det tid og trygghet til å konsentrere deg om den morsomme delen - å skape et nytt hjem.Hos Heimdal Eiendomsmegling får du 100% salgsgaranti. Det betyr at hvis du ikke får solgt din bolig til en pris du aksepterer, så betaler du heller ingenting."
Adresse: Vestre Rosten 69, 7072 Tiller, Norway
Telefonnummer: 73871500
on.meh@tsop
By: Tiller
Rute: Vestre Rosten 69
Postnummer: 7072



relaterte søk: heimdal eiendomsmegling ansatte, heimdal eiendomsmegling tromsø, heimdal eiendomsmegling solsiden, heimdal eiendomsmegling orkanger, heimdal eiendomsmegling melhus, heimdal eiendomsmegling salgsgaranti, heimdal eiendomsmegling stjørdal, heimdal eiendomsmegling byåsen
Anmeldelser
Manglende oversikt og styring, og åpenbart manglende kvalitetssikring av meglernes arbeid. Tydelig manglende kontakt og samarbeid ansatte imellom. Utilstrekkelig informasjonsflyt internt. Dårlig informasjon overfor kundene. Men jeg har også møtt kompetente, ansvarsfulle og ærlige meglere i Heimdal Eiendom. Ubehagelig stor nærhet mellom Takst-forum og Heimdal Eiendom. En fornemmer mulighet for inhabilitet.
grusomt kynisk firma
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler