facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Heimdal Kunstforening

Heimdal Kunstforening

Info

Heimdal Kunstforening er en frivillig organisasjon og en meget aktiv kunstforening med både gallerivirksomhet og kunstskole.

Historie

Heimdal Kunstforening er en frivillig organisasjon og en meget aktiv kunstforening med både gallerivirksomhet og kunstskole. Kunstforeningens formål er å vise og formidle samtidskunst av profesjonelle aktører til Heimdals befolkning og Trondheim generelt. Vårt ønske er å skape engasjerende møter mellom kunst, mennesker og sted.

Kunstskolen tilbyr kurs i ulike teknikker med profesjonelle kunstnere som lærere.

Heimdal Kunstforening får hovedsakelig støtte fra kommunen og Norske kunstforeninger til drift og ulike utstillinger og prosjekt. Foreningen holder til i det gamle herredshuset til Tiller kommune, en viktig del av Heimdals historie. Som en av få kulturaktører i Heimdal jobber vi aktivt med å skape en levende bydel!

Adresse: Lundemobakken 1, 7072 Heimdal, Sor-Trondelag, Norway
Telefonnummer: 471 46 243
By: Heimdal
Rute: Lundemobakken 1
Postnummer: 7072


Anmeldelser
Veldig bra utstillingsprogram, vell verdt et besøk!
Mye bra kunst. Gode samtaler i hyggelig atmosfære
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Heimdal Kunstforening.

Heimdal kunstgalleri

åpningstider, plassering. Lundemobakken 1 kart bykart, satellitt visning. Heimdal Kunstforening adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Heimdal Kunstforening. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Heimdal Kunstforening med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler