facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Heimen Husfliden

Heimen Husfliden

Info

Heimen Husfliden er ei moderne handverks- og handelsbedrift med om lag 30 tilsette, fordelt på bunadsproduksjon og butikk. Våre tilsette er høgt kvalifiserte fagfolk som er stolte av yrket og arbeidsplassen sin og som kan svare på det meste.

Historie

Heimen Husfliden er ei moderne handverks- og handelsbedrift med om lag 30 tilsette, fordelt på bunadsproduksjon og butikk.
Våre tilsette er høgt kvalifiserte fagfolk som er stolte av yrket og arbeidsplassen sin og som kan svare på det meste når det gjeld bunad. I butikken har vi, i tillegg til bunad og bunadstilbehør, vakre gåve- og bruksgjenstandar innan nordisk handverk og design.

Adresse: Rosenkrantz' gate 8 , Oslo 0160, NO
Telefonnummer: 23 21 42 00
on.nedilfsuhnemieh@droblartnes
By: Oslo
Rute: Rosenkrantz' gate 8
Postnummer: 0160


åpningstider

Mandag: 10:00-18:00
Tirsdag: 10:00-18:00
Onsdag: 10:00-18:00
Torsdag: 10:00-18:00
Fredag: 10:00-18:00
Lørdag: 10:00-16:00


relaterte søk: heimen husfliden avd. glasmagasinet oslo, husfliden bunad priser, den norske husfliden, husfliden oslo garn, husfliden oslo butikk, heimen husfliden rosenkrantzgate oslo, husfliden nettbutikk, bunad oslo
Anmeldelser
Må være den butikken med den mest elendige servicen i hele Oslo. Dama bak kassa kan i alle fall ikke service, og smile tror jeg ikke er en egenskap hun kjenner til. Makan til nedlatende menneske har jeg ikke vært borti, og jeg er hyggelig, smilende og blid 99% av tiden. Jeg prøver å få lurt frem et smil hos dama, men neida - like stoneface, like nedlatende, både overfor meg og kollegaer. Nei, husfliden - her må dere ta en sjekk av ansatte. Noen av deres egne er så drittlei sin egen arbeidsplass at det er så synlig at de går rundt i butikken med spy langt opp i halsen.
Var en kort tur innom butikken for å høre om pris på bunad. Følte ekspeditøren skjøv meg vekk og var lite interessert i å gi informasjon. Stod plutselig på gaten igjen, og det fristet ikke å gå tilbake. Tenkte å finne en gave, men følte meg lite velkommen i butikken der jeg gikk rundt for å titte. Følte meg som om jeg ble jeg ble betraktet som en potensiell tyv og ikke kunde. Ønsker dere ikke å selge noe til kundene?
Utrolig dårlig service og nedlatende behandling fra ekspeditør! Har vært på husfliden i Bergen, Odda og Larvik der en har blitt mottatt på en hyggelig og imøtekommende måte. Siste gang jeg besøker denne butikken. Ps, det handler til syvende og sist om butikkens varer og mine penger.
Jeg ble litt skuffet over hvordan jeg ble møtt. Jeg følte meg slik karakteren til Julia Roberts i "Pretty Woman" skal ha følt det, da hun kom inn i butikken hun ville handle i og de ba henne gå. Som om jeg var kommet til "feil" sted. Rent bortsett fra å BE meg om å gå, så følte jeg at min "business" var nærmest uønsket... Jeg skulle bestille MINST en stakk, en skjorte eller to, og to ulike vester, men endte med å unnskylde meg og gå derfra med uforrettet sak. Jeg hadde med barnevogn og følte at til og med DEN var uønsket, for det var en del kommentarer på at den blokkerte i butikken. Ved et tilfelle satte jeg barnevognen i et område ved kassa, der ekspeditøren sa den kunne stå. Da kom straks en annen ekspeditør og ga kontrabeskjed. Jeg har jobbet med kundeservice i X antall år og har en veldig god "track record". I min butikk er det forøvrig plass til både rullestolbrukere og barnevogner! I tillegg lages ikke bunadene deres i Norge, og da blir jeg enda mer skuffet... En bunad skal lages i Norge. Så nå leter jeg etter en ålreit bunadmaker, lokalt, og håper de synes det er greit at jeg vil bruke tusenvis av kroner hos dem.
Utrolig dårlig og lite hyggelige ekspeditører. Service har de neppe lært, og det er på tide at Bunader nå blir merket hvor de blir brodert og montert. Anskaffe seg bunad, er en investering og skal være en hyggelig opplevelse. Hvis man er på jakt etter en dyr IKKE produsert bunad i Norge, med ekstrem dårlig kundebehandling, JA da er dette stedet for den som ønsker det. minus 10 i oppførsel og kundebehandling :- :- :- ps. den stjerna måtte jeg trykke på for å få lagt dette ut, den skulle de IKKE ha.
Hyggelig og god hjelp!
Veldig dårlig kundeservice. Ingen sjans for bytting av bunadssølv som har blitt kjøpt feil selvom disse har standard pris året rundt. Skal ikke benytte meg av husfliden igjen dessverre.
Helt LATTERLIG dårlig. Jeg er 99% blid og positiv, og pleier sjelden å la meg affisere av dårlig service men hallo: når jeg kommer inn her og skal legge igjen flere tusen! kroner for en bunadsskjorte forventer jeg litt mer enn et "ovenfraogned-blikk" og sarkastiske svar fra en middelaldrende selger. Jeg kom inn og spurte om jeg kunne få ta mål til en linskjorte og ble først av alt bedt om å vente til hun hadde ekspedert en annen kunde som kom inn etter meg. "Greit nok", tenkte jeg, "dette tar vel litt tid". Snakk om totalforandring! Selgeren var hyggelig, smilte og var imøtekommende overfor denne kunden. Da kunden gikk fikk jeg beskjed om at det var "ukesvis med ventetid, så jeg kunne ikke forvente å få den i dag" og at jeg "må betale depositum altså!" - begge deler var jeg forøvrig FULLT klar over og til og med hadde spurt om. Jeg ble deretter føyset ut av butikken med beskjed om å komme tilbake en annen dag for å ta mål, uten at det ble satt opp en time eller gjort noe forsøk på å være det minste hyggelig. Greit, jeg er kanskje ikke en pensjonert rederifrue fra beste vest, men jeg er likefullt en kunde som fortjener å bli behandlet som en. Når jeg ikke blir det tar jeg ærendet mitt et annet sted noe jeg gjorde, takk til husfliden på Strømmen som var både billigere, hyggeligere OG raskere. Når jeg nå har snakket med andre med samme erfaring herfra min mor inkludert som kunne fortelle om lignende service på 70-tallet! så tenker jeg at det er trist at et slikt etablissementet med så mye historie og utvilsomt kunnskap, skal tape ansikt med en slik sub-standard service. Stikk på McDonalds og head-hint noen ansatte, de har utvilsomt bedre kundebehandling.
Jeg var her i dag!! Dette må være Norges flotteste butikk, med Norges flotteste utstilling <3 Helt suverent!! Fantastisk service og utrolige hyggelige mennesker!!! Hit skal jeg tilbake!! Et mekka for en som elsker å føre bunadtradisjonen videre! Tusen takk ; Torill Lovra
Uorganisert, svarer seint på e-post, informerte ikke om tilbud med tidsfrist slik at jeg gikk glipp av det. Blir litt Nav-opplevelse med luen i hånden, og ikke en opplevelse av at jeg hadde tenkt å bruke en del tusen kroner der.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Heimen Husfliden med offentlig transport


Prof. Aschehougs plass 40 meter
FB5A
FB5B
Tinghuset 90 meter
11N
19N
1N
2N
Tinghuset 100 meter
17
18
19
Stortinget 230 meter
1
1E
2
3
4
5
Stortinget 230 meter
1
1E
2
3
4
5

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler